Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (10-06-2013)
Предполагам лични пари не си вкарвал. Те това няма да го търпят дълго, стигат им 10 човека да започнат по 2-3к долара да дърпат от тоя форум и набързо ще намерят причини да резнат бонусите. Ако вече не са го направили.
Все пак рекламират и наливат, за да губят хората, не да ги източваме.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ПРАСЬО ти си ги ужилил с някоя четирицифрена
сума дето не почва с единица и затова освен,
че не ти ги плащат са спрели на КОЛЕГИТЕ БОНУСИТЕ!!!!
Май работата отива към ЛИНЧ !!!!![]()
Последна редакция от REDA : 10-06-2013 на 20:27
Понякога The best laid plans come apart at the seams....както пеят Дийп Пърпъл в тая песен :
http://www.youtube.com/watch?v=49XBm...endscreen&NR=1
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
фицката (10-06-2013)
Докога ли ще натискат биците за нагоре1.3300 си е добре съпротива.
Не съм вкарвалПредполагам лични пари не си вкарвал. Те това няма да го търпят дълго, стигат им 10 човека да започнат по 2-3к долара да дърпат от тоя форум и набързо ще намерят причини да резнат бонусите. Ако вече не са го направили.
Все пак рекламират и наливат, за да губят хората, не да ги източваме.и като цяло съм дръпнал повече от 2-3К
Ама нъли предоставят тази възможност
То със сигурност има много, които губят
инък ние от къде ше пичелим
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (10-06-2013)
Е то тука няма кво да го мисля СтаршиПонякога The best laid plans come apart at the seams....както пеят Дийп Пърпъл в тая песен :
http://www.youtube.com/watch?v=49XBm...endscreen&NR=1Дорде дават, ше вземаме
![]()
REDA (10-06-2013)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (10-06-2013)
REDA (10-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.