Ам да беше сипал вътре буркан червено вино и купичка малеби бреТакам,,,,,,
Скромния обяд на РЕДА докато чака да го
РАЗКЕКЕРЧАТ с немските Фабрични поръчки в 13:00 часа.
Значи РЕДА направи стандартна зелена салата
бая голяма в състав къдрава маруля, лук, краставица И маслини.
След като почна да реже салатката РЕДА врътна
котлона на МАКС и сложи тиган.
Като свърши с рязането пусна малко мазнина
в тиганчето и строши три яйца вътре. На очи.
Наряза изпържените йяца на жулиени и вътре в
овкусената салата и сложи четири филиики
да се пържат в тигана със съвсем малко мазнина.
Изпържените филийки наряза на кротони и тях
метна в салатката и рамеси съвсем леко.
ПРИЯТЕН АПЕТИТ !!!Щеше да имаш 3в1
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
ПРАСЬО ти си голям гнусар !!!!
Аз що ли се занимавам с ,,,,,ама,,,,МОТИКАТА !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Слушай ся миналия ден ква салата си прайх
1 голяма маруля,1 домат,1 узряла маракуя,2 смокини и 2 цикории (без сърцевината че горчи ) . Туй го нарязваш и заливаш с марината от зехтин, балсамов оцет и Дижонска горчица. Запичаш на тигана орехи и поръсваш с тях отгоре. Отделно си правиш запечени филийки с козе сирене и леко полети с мед след като си ги извадил от хурнатаПрекрасно съчетание се получава
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (06-06-2013)
Дам,,,,,,,,
С Дижонска горчица съм опитвал и ми харесва.
Тва днешното с яйцата и кротоните също
си беше трепач да ти кажа !!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (06-06-2013)
Да ти кажа и ПРАСИШКИТЕ не са за изхвърляне !!!![]()
фицката (06-06-2013)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
фицката (06-06-2013)
Бачо рядко ям свинско и то само бон филеДаже като си купувам кайма, ги карам да ми я правят 2/3 телешко 1/3 свинско (пак от филе)
И пилешка кайма като си взимам, пак ги карам да ми слагат малко свинско
----------
Аз ги мариновам в зехтин,оцет и чесънТо в краставичената саламура оцета е важната съставка за месото
![]()
REDA (10-06-2013)
Ти щот искаш ТЕЛЕ да бъдеш !!!
.................................................. ..................
Унгарска салата.
500гр извара
2-3 домата, маха се семето и се нарязват на ситно
2 зелени чушки също нарязани на ситно
копър
сол на вкус
зехтин
Всичко се обърква, солта и зехтина на вкус, по желание може да се добави и чесън.