Novak,
чушките сурови или печени?
Днес може и да свърши изварата в търговската мрежа![]()
Novak,
чушките сурови или печени?
Днес може и да свърши изварата в търговската мрежа![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Сурови ..................................
Оригиналната рецепта е с извара, правила съм го и с крема сиране също става.
А доматите не е задължително да се маха семето, но ако не се махне става самата салата по-водниста.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (10-06-2013)
Novak, Тая салатка ще дойде доста добра
Ще я пробвам някой път като се сетя за извара
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зелен фасул не ям, ама унгарците правят и един нещо като кисели краставички супер става и пак с копър, трябва да видя някъде имах рецептата, но става само от този кръглия и да е млад.
Новак те това, кога правя тренировъчен цикъл го ям точно преди лягане300 гр извара, 150 гр. тон, 1 домат ...без сол и зехтин
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (10-06-2013)
фицката (12-06-2013)
Всичката тази извара я прекарваш само с един домат ? Голям домат ли ?
Изварата е всеизвестна с трудното си поглъщане. Колкото да дъвчеш, все не е достатъчно да ти иде назад в гърлото![]()
хайде,хайде, не сме деца
няма да се задавим, ще я прекараме с нещо течно да улесним пътя на изварата
----------
на мен пък изварата ми е включина в диетата за поддържане нивото на инсулина
та искам не искам всеки ден я ям
и засега някак си успявам да овладея положението
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ето нещо интересно и изглежда доста апетитно ,някой ако го приготви да сподели
http://recepti.ezine.bg/r-5851-%D0%A...83%D1%80%D0%B8
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
фицката (12-06-2013)
На мен не ми е проблемНарязвам домата на малки парченца, изсипвам и тона, разбърквам всичко и атака
Изварата представлява бавнодействащ протеин и докато спиш организма си го изпапква
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН