Аз пък нямам търпение да отвори пазара.Сега въпреки че имам доста важни задачи, не ми се занимава с нищо, освен с търговия. Даже не ми се и мързелува. Тая търговия в нещо като наркотик май ми се превръща, ама докат носи печалби ще го смятам към добрите наркотици.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (09-06-2013)
mileniak (09-06-2013)
Хубаво нещо е приятелството и дори няма
нужда от специален ден за него
============================================
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
приятел в нужда се познава
-Пешооооооооо, я подай хартията ..............![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (09-06-2013)
mileniak,
и аз никога не съм го празнувала,
това трябва да е ежедневие ,
поне за хората , които наистина се обичат![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
rusalita (09-06-2013)
Добре, че най-после са те наградили и теб, явно има за какво.
Ама вий тук само кафета, приятелства, картинки.... Я се стегнете малко, ходете да си ги поправите малко и на живо.
Аз да изкоментирам малко и по темата: 6 Reasons Why Women Are Better Traders :
За мен важат само последните 3, т.е. 50/50 - явно имам добре балансирани мъжко-женски черти.Според мен преди всичко е въпрос на опит и знания в търговията (както и по принцип в живота), даже и жените да имат по-благоприятни предпоставки за внимателна търговия.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
mileniak (09-06-2013)