ми............ Спаска ламята все в хладилника носа му забучен и дупето му стърчи
Снощи беше на коктейл
ама утре си е в къщи
ми............ Спаска ламята все в хладилника носа му забучен и дупето му стърчи
Снощи беше на коктейл
ама утре си е в къщи
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Снощи готвих пиле фрикасе,забравих да сложа черен пипер,но като подправки сложих малко копър и девесил,получи се страхотно.Злоядка яде и си поиска даже и допълнително
----------
ми той моя мъж е нещо уникално....
седнем сервират му...прибори вилица,нож
той "Аз нож не ползвам"
и като почне да се бори с месото в земята потъвам
па ако му сервирам сирене,грозде и шампанско ще каже"Тая вечер няма ли да ядем"
----------
после не ме питайте защо съм като щраус у форекса...............
при мен вицовете са ежедневие
.................................................. .............................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
нищо няма да добавям
ей там отсреща е кухнята
кой каквото иска такова да си прави
те моите до оня ден горките не знаеха пералнята как се пуска и печката как се включва
И мойте ще ме зарежат и ще отидат на ресторант ако им сервирам само това за вечеря за замезване да ама после ще избягат![]()
и гроздето само в течно състояние се приема![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
там в Габрово имате един виииииииииииииииииден ерген,още не сте ли го оженили?
хи-хи,агенция Синхуа в действие
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Eхее ...женорята се събрахме
Фрикасето мина ...сега съм напърнила едно пиленце и съм го заровила с картофки
Весел уикенд
изрових нещо
Поздрав !