Много бавна Алби,трябва да пали от четвърт........
Много бавна Алби,трябва да пали от четвърт........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добър вечер ,аз да се разпиша че прибрах 100 пипа от ози макар че не трябваше да бързам нарушавайки правилото"търпеливи към печалбите", прибрах и само 20 пипа от долар/иена защото докато чакам сетъпа тя мина и замина само с малак тест ,но важното е че прибрах нещо
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
mileniak (06-06-2013)
Браволоша печалба няма, другия път ще е повече
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (06-06-2013)
- Пушите ли?
- Не.
- Пиете ли?
- Не.
- Някакви наркотици взимате ли?
- Не.
- А как разпускате?
- Не се напрягам, баце, не се напрягам!
rusalita (07-06-2013)
тази е като мен, особено ако съпругът й е хххх
те тогава е тренирана от всякъде психически
----------
Алби оцеля ли душко в двубоя на милиардите и интригите?
.................................................. .........................................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
~@~,
и още как
нали сме от оцеляващите видове
сега ако някой ми каже как да се преборя ... и аз вече не знам какво е
изпия ли 100гр нещо газирано и веднага ми се получава нещо като гнойна ангина в гърлото
нито бира,нито газирано,голяма мъка е,само твърдо...уиски
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
мерсаж, добре изглежда,но утре като си помисля,че трябва да се забуча между тенджерите и тиганите в кухнята свят ми се завива
от сега мисля какво ще готвя два дни
Като има това горното от снимката,
за какво ти е да готвиш...................................... ...................................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb