Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
2 пъти. Единият път се опитваха да ме убеждават разни неща и аз ги изкарах, че са мега алчните и меркантилни копелетаКоето беше в добър смисъл даже и трябваше да са поласкани, но българският им не беше особено добър, та сигурно половината не го разбраха
![]()
Вторият път бях с един приятел който е излизал няколко пъти с тях на кафе та ми е разказвал и той повече подробности.
аз пък съм на мнение че са със супер български, направо се учудих как правилно го говорих....даже имам учебник за България за мормони.Знаеш ли какви интересни неща пише-за навици, за разбирания за живота...Те са като представители на сащ ...имат подмолни намерения ...2 пъти. Единият път се опитваха да ме убеждават разни неща и аз ги изкарах, че са мега алчните и меркантилни копелетаКоето беше в добър смисъл даже и трябваше да са поласкани, но българският им не беше особено добър, та сигурно половината не го разбраха
![]()
Вторият път бях с един приятел който е излизал няколко пъти с тях на кафе та ми е разказвал и той повече подробности.
кът бях на 15-16 години с кварталните гаменчета голям бой бихме едни дет бяха дошли да живеят в квартала2 пъти. Единият път се опитваха да ме убеждават разни неща и аз ги изкарах, че са мега алчните и меркантилни копелета Което беше в добър смисъл даже и трябваше да са поласкани, но българският им не беше особено добър, та сигурно половината не го разбраха
Вторият път бях с един приятел който е излизал няколко пъти с тях на кафе та ми е разказвал и той повече подробности.![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,
Които са от повече време разбират, но новите които са в началото дошли, не особено.аз пък съм на мнение че са със супер български, направо се учудих как правилно го говорих....даже имам учебник за България за мормони.Знаеш ли какви интересни неща пише-за навици, за разбирания за живота...Те са като представители на сащ ...имат подмолни намерения ...
Всичките са синове на успели хора, адвокати, лекари и сродни. За представителство на САЩ не знам, общо взето обясняваха неща от рода за начина на мислене, взаимопомощ и как това ускорява процеса на израстване в кариерата. Но разбиранията им бяха доста неприложими като цяло естествено
----------
Па те какво ви отвърнаха ? Нека бог ви прости ли
=================
Oleg, мормоните са като продържавна секта която осигурява на американчетата кариера и много облаги ако скитат по страни като нашата...отиваш в чужбина за една година после се връщаш в сащ и получаваш безплатно здравеопазване , и още много облаги като на военни....при тях всичко е лъжа....прочети за Юта....