Тука на 2998 бид, 1 пип над връхчето има 20 точки бонус с 10-на точки риск.
Тука на 2998 бид, 1 пип над връхчето има 20 точки бонус с 10-на точки риск.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
РЕДА скъси, но ще го яде ,,,,СТОПА..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От вчера хич не ми изглежда на рейндж....Много крив и размазан бичи тренд ама все пак....
1.2986 при мен седмична съпротива я схруска...ако схруска и другата на 1.3015...няма да е рейднж....
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
аз само се радвам, че сложих близък стоп на късите.... сега много бой щях да ям........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Направи си ново връхче. Значи си следва тренда. Само че не обичам да контря. Та за туй ще изчакам.
абе толкова бързо върна, че направо ме отказа от дългите..... днеска пак съм наблюдател.......
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Бие ли сега 2980 и дългите са аут. Баси измамниците![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
да... както мислех да местя стопа на късата малко над 1,3000 щеше да отиде точно да го удари и после да върне 25 пипса ... наистина баси измамниците....