albagpipe,
не видиш ли, че докато тая пикла се рови във Фейсбука - мъжа и усърдно ремонтира на плажа "москвича". Каква мъжка саможертва само - в името на семейната хармония
![]()
albagpipe,
не видиш ли, че докато тая пикла се рови във Фейсбука - мъжа и усърдно ремонтира на плажа "москвича". Каква мъжка саможертва само - в името на семейната хармония
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Обяснявам си го само с това, че не си е взела достатъчно парички за обратен билет и му се мазни поне да може да се прибере с него. Аз и да не бях трейдърка или каквато и да било там с парички, тоя мухльо веднага след това изпълнение щеше да премине в царството на мъртвите за мен. Камо ли да го питам "Ма защо така?"
Видя ли бе Мамутче - има и по-гнусни неща от смяната на сметките, които за щастие ти се привиждат като "в името на семейната хармония".Та от мацката ли се очакваше да кибичи до "Москвича" заедно с майстора или от компаньонът й в гледането на фейса? И най-накрая лаптопа го отнесе.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-05-2013 на 22:25
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
"Модерни времена" - кво да се прави.
вярно - много гнусотии има по тоя свят...
а що да не допуснем , че мъжа е трейдър и жена му през това време му съсипва акаунта, като се оправдава, че се рови във Фейсбук ???
нима не е голяма вероятността за това ???
аз например напълно се виждам в тая ситуация![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми не - още съм си с оригиналния цвят на косата - този от стария ми аватар, ако си го спомняш. Частично съм му фенка, но докат не ми хвърлиш така "фейса" барабар с лаптопа не можеш да ме обидиш сериозно. Така, че отговорът е 1/2 до 1/4 "да", спокойно можем да си спамим и за напред, ако това те удовлетворява.никво халднокръвие не видях от тая русата фльорца.
стои като насрана... щото знае, че ако не си трае - ще яде шамари...
ама покорно моля за извинение - ако това на клипчето си била ти и съм те обидил по някакъв начин...![]()
![]()
ти между другото да не си руса ??? и фенка на Фейсбук ???
ако и двата отговора са "да" - повече няма да ти проговоря/спамя !!!
Така или иначе на клипчето няма как да съм аз - ако ми бяха направили така, нямаше да реагирам толкова "мило" като "фльорцата".
----------
Може. А що да не допуснем, че "трейдъра" го е купил тоз лаптоп и откъдето дошъл, там и отишъл. За кво да се нерви фейсбуклийката? По-натам тъкмо нов ще й купи, по-модерен.
И това е не по-малко вероятно.
Лелеее, ама после или нов пц или нова мацка... най-вероятно това те очаква.Предполагам няма да ти е проблем и за двете.
ПП: Споко, и на мен веднъж така са ми хвърляли лаптопа, но на доста по-близко разстояние и на сухо, но нямаше как да си сменя бащата.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-05-2013 на 22:53
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, живот си живееш ти...
П.С.
стария ти аватар го помня - колкото и ти моя![]()
Ели, отдавна не бях се смял така, както след като гледах това с този лаптоп.................................................. .........
Последна редакция от Eli2356 : 29-05-2013 на 23:40
Bibco, не се подмазвай така на Ели ве братле...
да не те добави и тебе във Фейсбука си![]()
Ма какво ви става на вас от другата страна на океана - нещо носталгия по българската простащина ли ви гони, що ли... ?![]()
Ама се радвам, че си се посмял де.Мога да пускам такива колкото щеш... матриял има, не е като да няма.
Душо българска, разбира се че ме гони носталгията! 10 /десет/ години не съм си идвал - сънувам я направо наш`та България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hanuman (29-05-2013)