Happy68,
но и новата ще трябва да я верифицираш ,
за да можеш да теглиш от нея![]()
Happy68,
но и новата ще трябва да я верифицираш ,
за да можеш да теглиш от нея![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Знаех си, ама реших да попитам все пактоя въпрос ... точен отговор в петък вечерта
щот с големия обем ... както е далеч маржин кола тъй на пет поредни стопа идва![]()
идеята е теглене или маржин кол до края на месеца ... а ако сме по средата - зависи колко е голям минуса - ако е много голям - нова сметка... ако не е чак толкоз - продължаваме със старата ...
Все ми се струва, че даже и от 0 да почнеш, вероятността за маржин кол не е по-малка, ама може да има нещо което изпускам, все пак не съм изпадала в подобна ситуация скоро. Опитвам се да си спомня как беше преди година и половина, когато бях близо до маржин кол...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
въпроса не е във верификацията, аз далавери няма да правяще верифицирам. Просто ми казаха, че не е разрешено и ако "ме хванат", щели да ми анулират печалбата.
както и да е. Ще питам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (29-05-2013)
И малко настроение да внеса си викам ...........................
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Happy68,
настоящата сметка фалирала ли е........................................
================================================== ============
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз доколкото знам не го изтеглят, само ако си я откачил не ти се трупа бонус по нея естествено. Иначе и двете/трите и пр. си работят нормално. Ако има някой по-компетентен, да се изкаже. Аз открай време имам само една сметка, та не знам такива тънкости. Не би трябвало да има проблем с тегленето.става ли нещо с първата - примерно да изтеглят бонуса
или само технически да може да регистрираш втора сметка, обаче да има някаква клауза да не можеш да теглиш от нея
принципно с две сметки можеш да отваряш срещуположни позиции ... и маржин-кола на едната да е удвояване на другата
може би тия тарикатлъци само да са забранени![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-05-2013 на 20:57
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
с тия бонус сметки хич не съм запозната, все още не съм я ползвала
ами ако си занулиш почти акаунта какво става?
тия бонуси които впоследствие се натрупват пак в старата сметка отиват нали?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.