Тъкмо са бях притеснил , че мечките няма на кого да вземем парите утреДрасте, банда
И аз кът дизела пускам дълго от 1.2863 , стоп на 1.2810 и почвам си кълцам домаденцата..............
http://prikachi.com/images.php?images/207/6161207M.png
![]()
Леко наздравииии от мен![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (28-05-2013)
тук съм на едно мнение с колегите за дългите......... дълги от 1,2868.....................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (28-05-2013)
Стопче на 1.2868 +5 , от тук нататък квот стане....... сутринта +10 и сега +5 ....... бива..........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Айде и аз до наздравето го докарах
И до четенето - неска по тилихона дубре се справих. На два пъти зареждах батерията
))
Давай Доларе - още нощеска за 1.2777777
КинО, кви ги говориш......... аз викам 1.29+++++++++++ много плюс!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Подпряло се тук нещо, ама нещо меците здраво настъпват ми се струва