Току що гледах филма със Сена, невероятен шофьор истинска легенда!
Току що гледах филма със Сена, невероятен шофьор истинска легенда!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В момента по БТВ дават за Ferrari World - Abu Dabi!6666666666666666666666666666666666666666666666
----------
Поздравления за Мерцедес! Много добри бяха това състезание. За мен лично беше провал, едното Ferrari 7-мо и изпреварено 2 пъти на тази писта, другото два идентични сблъсъка за двата дни! Пълна трагедия. Много мудно състезания с временно прекратяване и 3 пъти сейфти кар. И бюджета за девойките ограничен, нямаше ги никакви.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nasko (26-05-2013)
Вторият ми любим отборВ момента по БТВ дават за Ferrari World - Abu Dabi!6666666666666666666666666666666666666666666666
----------
Поздравления за Мерцедес! Много добри бяха това състезание. За мен лично беше провал, едното Ferrari 7-мо и изпреварено 2 пъти на тази писта, другото два идентични сблъсъка за двата дни! Пълна трагедия. Много мудно състезания с временно прекратяване и 3 пъти сейфти кар. И бюджета за девойките ограничен, нямаше ги никакви.![]()
Макларън-Мерцедес е първият
Мерцедес-AMG e вторият
В МотоGP....няколко са. Роси естествено води класацията, обаче като гледам и Педроса и Маркез какво правят.....крале на пистата са. Моторите са истинско съвършенство. Общо взето се наслаждавам на всичките(и пилоти и машини, и отбори) защото са слети таланти и много труд в едно, и резултата е възхитителен![]()
Nasko (26-05-2013)
McLaren от 2014 или от 2015 година ще са със двигатели на Honda. Мисля, че тогава ще ти отпаднат от списъка
В МотоGP....няколко са. Роси естествено води класацията, обаче като гледам и Педроса и Маркез какво правят.....крале на пистата са. Моторите са истинско съвършенство. Общо взето се наслаждавам на всичките(и пилоти и машини, и отбори) защото са слети таланти и много труд в едно, и резултата е възхитителен
Oleg, Ерата на "Докторът" мисля че мина, дърт е вече за тази професия. Дърт но велик!GP-то не съм ги гледал от бая време
![]()
Тази вечер! Писта Жил Вилньов - Канада! 21 часааааааааа![]()
Зависи под чие командване са. Те и в емирствата много неща направиха, но не самите араби, а англичани, германци и други от този тип. Онез мангали, само защото имат пари, там има голямо развитие, но реално белите направиха всичко отново![]()