А ти друго ли очакваше?................................. .................................................. .................................................. .......................http://bulgarski.pogled.info/news/45...otsviriha-GERB
И сега кво. Няма кой да даде едно рамо поне. Язък!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам ли. Да нямяме една дясна партия 23 години след свалянето на режима на Живков. Наистина сме за връзване.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Националистическата партия също е дясна по своята политичека ориантация, като изключим популизма, разбира се. Но то популизъм има в платформите на всички партии, така че не се коси....................
Аз не казвам, че трябва да се вярва на думите на политицитеДори и американският президент не спазва половината от обещанията, които дава
Но друг факт също ми е интересен....защо (изключая Турция) 25000 българи живеещи в държави по-развити от България са гласували за ГЕРБ, а едва 4000 за БСП. И на какво отгоре БСП желае да управлява България, след като в голямата си част е представител на хора, които вече са на преклонна възраст и са си изживяли живота. Това ли е бъдещето на България
А след цялата помия, която изляха БСП срещу Борисов и Цветанов, загубата си им е ЗАГУБА
А мъжко и джентълменско е да поздравиш победителя...което те не са направилиЗЛОБА и РАДОСТ ....на това се дължи
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
а бъдещето на България къде блее...гласува за подобие на човек като тоя от хиподил...да не мислиш , че млади са гласували за герб...Нали си гледам комшиите що за тъпаци и как защитават бойко...Те си искат бай тошо ама щот го нема и гласуват за неговото подобие...
Фицка, злобата е в кръвта на всеки комунист.................................. .................................................. ..................................Аз не казвам, че трябва да се вярва на думите на политицитеДори и американският президент не спазва половината от обещанията, които дава
Но друг факт също ми е интересен....защо (изключая Турция) 25000 българи живеещи в държави по-развити от България са гласували за ГЕРБ, а едва 4000 за БСП. И на какво отгоре БСП желае да управлява България, след като в голямата си част е представител на хора, които вече са на преклонна възраст и са си изживяли живота. Това ли е бъдещето на България
А след цялата помия, която изляха БСП срещу Борисов и Цветанов, загубата си им е ЗАГУБА
А мъжко и джентълменско е да поздравиш победителя...което те не са направилиЗЛОБА и РАДОСТ ....на това се дължи
фицката, Нямаше как да стане фицка, аз отстрани бих го възприела като висша форма на лицемерие след всичко което си изговориха.
Проблема е ,че комуникацията отдавна беше прекъсната, ако беше запазено привидно нещо да , но в тая ситуация и с това поведение как.
Да не забравяме че наште политици са хора и за разлика от чуждите грам не си владеят емоциите.
Загуба на изборите да, но реално какво спечели ГЕРБ бидейки победил в изборите.
Виж не ми се играе на игра на думи.
Искам в тая държава политиците да си дадат сметка, че са избрани да служат на гражданите, а не да си го мерят и да си оправят личното състояние.
Разбираш ли народа им дава шанс сега според мен, друг е въпроса дали те го разбират.
Искам се излезе от тая въртележка аз правя така, защото той направи така.
Държавните хора трябва да правят това, което изискват задълженията им, а не партията им.
Боби аз съм го казвал и преди, че е нужна промяна на избирателната системаА тез дето гласуваха за нищожните партийки, не направиха нищо друго освен да осигурят кинти на онез лумпени и да сложат на власт комунисти и турци
Ако не беше цялата медийно лайняна кампания ,ГЕРБ щяха да водят пред БСП с поне 10%![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (16-05-2013)
Добре де само аз ли си мисля, че ни водят към нови протести, към нови безредици и това ама грам не ми харесва..........
И, че това, с което ни заливаха преди изборите няма надежда да спре, тоя каза, аз му отговарям, той така каза сега аз ще дам пресконференция да кажа поредните бля-бля........................