фицката, в смисъл......защо да влизам в роля........
3333333333333333333
фицката, в смисъл......защо да влизам в роля........
3333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Цяла кампания ако ти хвърлят лайна и в деня преди изборите ти спретват скандал при който всички твои опоненти излизат и казват не гласувайте за Боби, защото се опитва да фалшифицира изборите (без да е доказано това ).....Сетрата на Боби е курва, па Боби имал брат
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (16-05-2013)
Дясно означава добра среда за бизнес. Лявото е преразпределяне на националното богатство, като повече се раздава на лумпените.Жорка аз не съм наясно какво е дясна и какво лява партия в съвременното обществоЗа мен добри са тези, които правят нещо за народа в държавата. Ааа и силната полиция е от голямо значение, а който се притеснява от подслушване, да внимава какво говори
Аз преди години имах такива паранои, ама вече не ми пука
Силна полиция означава професионална. Имаме 3 пъти повече полицай на глава от населението в сравнение с Румъния. Но качеството и на работа е под всякакво ниво.
Колкото за СРСтата, само при специално разследване, със прокурорско разрешение. И нашия закон третира само полицейското им ползуване. Никъде не се регламентира ползуванито им от частни охранителни фирми, или лица. Ако аз подслушвам комшията и го записвам тайно, никъде не пише че аз извършвам някакъв вид престъпление.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И на пресконференцията почти всички въпроси бяха обвинителни.
RyMu (16-05-2013)
фицката, ясно е , че боко нема да се даде така лесно , но за мен той знае , че го гласът някъде от вън и използва случая да си разчисти вътре партийката и да се върне на бял кон след 1 година....за това так всички изведнъж се обединиха....отвън е проблема на бойко...
Жорка говориш за бизнес среда....че последните години никъде по света няма добра бизнес средаа на пазарче като българският какво очакваш....цял свят в криза, а при нас камък да хвърлиш и става злато
Е па да ти кажа...пишман от кафеджии и търговци....всеки втори бизнесмен ше става
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (16-05-2013)
takava e i lumpenkata Novak s ego beter na bate mi Boiko, deto se misli za centara na sveta , foruma i galaktikata
![]()
, dobre ,4e bila tq ..
koq si ti be
silno profitabalnata treidarka komunistka
.... ,
i zemi malko se sedirai da ne otklu4i6 i nqkoi status asthmatikus ... sled takav pristyp na razduto ego i zloba za 4esti..i togava ni ventolin4e ni metnolin4e pomaga ...
Прав си. Акъла им на повечето едва стига си завършат обувките, тръгнали и хора да управляватЖорка говориш за бизнес среда....че последните години никъде по света няма добра бизнес средаа на пазарче като българският какво очакваш....цял свят в криза, а при нас камък да хвърлиш и става злато
Е па да ти кажа...пишман от кафеджии и търговци....всеки втори бизнесмен ше става
![]()
А като не им се получи и айде веднага Бойко или държавата им виновна
То не, че и това не е така, но не съвсем.
Недей писа на латиница, да не ти сложи админа наказание, че няма да мога ти се радвамtakava e i lumpenkata Novak s ego beter na bate mi Boiko, deto se misli za centara na sveta , foruma i galaktikata
![]()
, dobre ,4e bila tq ..
koq si ti be
silno profitabalnata treidarka komunistka
.... ,
i zemi malko se sedirai da ne otklu4i6 i nqkoi status asthmatikus ... sled takav pristyp na razduto ego i zloba za 4esti..i togava ni ventolin4e ni metnolin4e pomaga ...![]()
А хич не ми харесва, като не се радвам![]()
На латиница може на лични, пред публика, спазвай благоприличие![]()
RyMu (16-05-2013)
RyMu (16-05-2013)