fxg (15-05-2013)
ок, мерсиА за да можеш да прехвърляш от единия на другия сума над бонуса трябва името и емейла на двата да съвпадат, и можеш да ги свържеш двата за да влизаш в тях от едно място ,но верифицирането е за всеки по отделно ,аз два дни с това се занимавах защото ми върнаха печалбатаотворих си със същия е-мейл, но какво точно имаш в предвид да прехвърлям сума от един в другия? Нали която сметка посочиш в нея ти зареждат бонуса
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз си направих две за да си прехвърлям печалбата над бонуса в едната а в другата да пусна новия бонус за да се разпределят щом позволяват на два месеца да се сменя сметката![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
и как става прехвърлянето от едната на другата ,че ми стана интересно?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita,
а защо ги прехвърляш..........,
не е ли по-добре да ги теглиш.................................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ако имаш печалба над бонуса може да си я прехвърлиш в друга сметка примерно вместо да я теглиш става по бързо и е безплатно
----------
Става от същото място където се тегли,но пише между лични сметки
Ако нещо по подробно те интересува питай стига да знам винаги
----------
Малко са за теглене още а и ми ги върнаха като опитах да тегля незнам защо![]()
mileniak (15-05-2013)
благодаря ти ,но за сега няма как да изпробвам в едната имам 8 цента ,а в другата 6 центаБЕЗЦЕННО
![]()
rusalita (15-05-2013)
Вероятно си имала отворени позиции
в момента.................................... ........................................
----------
============================================
Следващият месец........................................ ...................................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
mileniak (15-05-2013)
Разбрах азот това което четох значи ако си представиш че бонусната е демо ще напълниш кошницата за нула време
![]()
mileniak (15-05-2013)