свещите не минават през ЕРП-тата![]()
![]()
тъй че е много вероятно наистина да е по-евтино, отколкото на ток
![]()
![]()
![]()
свещите не минават през ЕРП-тата![]()
![]()
тъй че е много вероятно наистина да е по-евтино, отколкото на ток
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Хайде и аз като меците викам да ударя една зимна дрямка ...ще си помълча ...не знам до кога,
вероятно докато видя бонуса в платформата ...понапънах и доста ми дойде ...на някой хора също им втръсна от мен...
извинявам се ако има засегнати ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-11-2013)
![]()
![]()
и аз съ притеснявах тъй... и първия път кът барнах 700... и хилядарката кът барнах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И какво стана с тоя бонус?
Верно ли 1000 си направил от бонус? Ти си спял във форума !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (30-11-2013)
ем поизтеглих малко и после колец![]()
![]()
сега имам 700 само от предния месец
![]()
![]()
и два колеца за по 2000 от началото на годината и бонуКсната сметка
![]()
![]()
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (30-11-2013)
ем как... с пет процента риск... ку падне малко акаунта - десет... ку падне още - двайсе...![]()
![]()
ку сме много назад по-добре колец преди новия бонуКс... щот да си почваме на чисто, а не да възстановяваме
![]()
![]()
![]()
Чакай, чакай.....май аз нещо не разбирам с тези бонуси!
Сега, ако например имам 200 общ бонус а от този месец са 100, трябва ли да покрия всичките 200, и след това да тегля печелба над тях?
kypa (30-11-2013)
kypa (30-11-2013), Emil Enchev (30-11-2013)