Happy68, Не знам да ли ще потекат инвестиции но лично аз чаках да минат изборите
И да започваме един бизнес ще видим първо какво правителство ще дойде и тогава
По времето на ГЕРП не си ли плащаш забрави
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (13-05-2013)
Може, но така смятам, а в твоя ред на мисли, голяма част от магистралите например са започнати при предишните управления, голяма част от тия инфраструктурни проекти щяха да са случат, бавно, бързо, дали наште или ваште фирми ще ги правят, но щяха да се случат.
И това на кого берем плодовете какво в практичен план помага да се оправят нещата.
Нали тоя който вземе властта това трябва да прави.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Логично. Аз така ги виждам нещата. Докараха царя от Мадрид, че да изместят СДСто. Това можех ли да си го помисля някога?? Направиха коалиция с него. Дадоха му имотите, че народа да го намрази. То се знае че не може да ги отнесе в Испания. И сега кроят шапка на бати Бойко. Те вече му я скроиха!
Happy68 (13-05-2013)
А читака го слушах снощи....какви глупости надрънка...не мислели за постове, а за национално спасение...и оня Бисеров до него пък като го знам.....идваше ми да хвърля телевизора от терасата![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
е ми скроиха му я, и това не става без съгласието на 'европейците"........Логично. Аз така ги виждам нещата. Докараха царя от Мадрид, че да изместят СДСто. Това можех ли да си го помисля някога?? Направиха коалиция с него. Дадоха му имотите, че народа да го намрази. То се знае че не може да ги отнесе в Испания. И сега кроят шапка на бати Бойко. Те вече му я скроиха!
Винаги е било такаБойко се опита да го премахне по ниските нива, но затова са нужни години, без него пак ще е така
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
при предишното управление нещата само се "започваха". Не ми се говори, каква информация знам. Те само започваха и никога не довършваха - това е начина дълго време администрацията да получава пари. Няма какво да се залъгваме. Пет лева на кръст не бяха заработили реално.Може, но така смятам, а в твоя ред на мисли, голяма част от магистралите например са започнати при предишните управления, голяма част от тия инфраструктурни проекти щяха да са случат, бавно, бързо, дали наште или ваште фирми ще ги правят, но щяха да се случат.
И това на кого берем плодовете какво в практичен план помага да се оправят нещата.
Нали тоя който вземе властта това трябва да прави.
Ами те всички трите сега това ще плещят защото някак си трябва да обясняват защо това правят.
А в същото време ГЕРБ какво прави седи ичака ще имаме ли сделка или нямаме сделка, ако нямаме сделка какво правим в опозиция
Трябва или те да заплещят същите приказки, или да държат инкяр докрай.
Само че ако държат докрай какво става с дежурните прокурорски проверки дето ги има след всяка власт.
Питай ме да ти кажа сестра ми 20 години държавен служител при 4 правителства ходенет одо прокуратурата и е нещо като пиенето на сутрешно кафенце в следизборна година.
Поети са ангажименти към големи фирми за поръчки ивече е взето - какво става, без изпълнителната власт няма кинти, няма кинти няма верни депутати и хора, защото читав човек тук влязал в политиката не познавам, а имам много познати на които епредлагано от различни партии, какво става с контролирания вот, какво става после на следващите местни избори, на много места си е чист феодализъм и т.н.
Грозно, цинично но това е реалността тук и за която предполагам не много хора си дават сметка.