А колко може да се говори и за митници, държавен резерв, държавни и военни имоти...... Аве Жорж ще остане в историята с неговата приказка : " Малък народ, но за сметка на това много прост"абе какво сте ги зачекнали тез ГЕРБ не мога да разбера . Колко народ преди тях се награби, награби и продължава да получава от това грабене, но понеже герб не я изнесе тази информация, всички мълчат. Не разбирате ли колко жестоко обработват хората с тези слухове. Да ти кажа, въобще не ме интересува колко апартамента има Цветанов, аз искам друго да знам - защо нищо не се прави по въпроса с концесии, изнасяне на дървен материал и т.н.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
как ще гласуваш за герб като те са най-големите милиционери-трябваше да се гласува за десни за да се измести герб...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абе какво сте ги зачекнали тез ГЕРБ не мога да разбера . Колко народ преди тях се награби, награби и продължава да получава от това грабене, но понеже герб не я изнесе тази информация, всички мълчат. Не разбирате ли колко жестоко обработват хората с тези слухове. Да ти кажа, въобще не ме интересува колко апартамента има Цветанов, аз искам друго да знам - защо нищо не се прави по въпроса с концесии, изнасяне на дървен материал и т.н.
Happy68, За мен лично е важно тия двамата да ги няма защото ми бъркат нещата
Това си е моя преценка нищо че проспах изборите и не гласувах
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, за мен герб са изчадие на бспто. За да се унищожи десницата. Което се и направи. Къде е СДСто? В небитието. А ГЕРБ, на следващите избори вече ще ги пенсионират. И там, при царя!! А бспто ще си измислят някой нов спаринг партньор. Ей така. За потдържане на форма. Ако почне много да се ерчи, ще пенсионират и него!!![]()
Не знам какви сааз гласувах за Бойко и ще ти кажа защо
Навсякъде по света лидерите на управляващата партия се облагодетелстват от управлението на държавата, но се опитват да сведат до минимум или да премахнат облагодетелстването на подчинената им администрация
Е Бойко това се опита да направи и затова ревнаха всички срещу него
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Промяна на изборната система искат всички извън тези три партии, а дали може да стане, съмнявам се защото нещото пак се прокарва през някаква политика.
Ако ти дадат програмите на всичките партии, без да знаеш коя на кого е ще викаш ей една трета от това да стане факт бг ще е цъфнала и вързала, проблема е на целия политически живот у нас.
Слушам ги и аз сега как се обясняват, но от никой дет очух дотук няма и сламка дето да се хванеш нещо да се прави реално,говорилня .
А за конституция, идеали и морал може си говорим когато поне една прибимна част от населението си е надмогнала бита и може да отделя пари било за забавление, било за нещо друго извън него за да може си развива мисленето.
PoPEYE, ами те вече ги нямасега би трябвало всички да празнуват и да чакат от Европа да потекат големите пари
А, да, забравих - сега вече ще има и мнооооооооооооооого инвестиции, защото БСП и ДПС ще се погрижат за милата им Родина.
----------
и сега викаш, вече не им трябва и затова правят тези цирковефицката, за мен герб са изчадие на бспто. За да се унищожи десницата. Което се и направи. Къде е СДСто? В небитието. А ГЕРБ, на следващите избори вече ще ги пенсионират. И там, при царя!! А бспто ще си измислят някой нов спаринг партньор. Ей така. За потдържане на форма. Ако почне много да се ерчи, ще пенсионират и него!!..............
СДС-то имаше страхотна идея .... всичко свърши до там.... Ако само знаеш колко имат и те по света ...............фицката, за мен герб са изчадие на бспто. За да се унищожи десницата. Което се и направи. Къде е СДСто? В небитието. А ГЕРБ, на следващите избори вече ще ги пенсионират. И там, при царя!! А бспто ще си измислят някой нов спаринг партньор. Ей така. За потдържане на форма. Ако почне много да се ерчи, ще пенсионират и него!!![]()
Не знам какви сааз гласувах за Бойко и ще ти кажа защо
Навсякъде по света лидерите на управляващата партия се облагодетелстват от управлението на държавата, но се опитват да сведат до минимум или да премахнат облагодетелстването на подчинената им администрация
Е Бойко това се опита да направи и затова ревнаха всички срещу него
жалко е, че хората не разбират тези неща. Не разбират, че освен бла-бла-бла в държавата се иска и работа.