Някой има ли идея турците и комунистите могат ли да докарат 121. Гледам по различните агенции 116-125 ги дават.
Тия Скатаджиите дали ще успеят да се промушат, че тогава интересно?
Някой има ли идея турците и комунистите могат ли да докарат 121. Гледам по различните агенции 116-125 ги дават.
Тия Скатаджиите дали ще успеят да се промушат, че тогава интересно?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Атака.Воленчо разправя че иска да е премиер,ама може и да поомекне малко,да се задоволи с министър.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не знам как една такава тройна коалиция може да просъществува,пък и не виждам как бсп ще направят бързи промени за да успокоят нещата ,а народа чака и е готов за протести и то този път много по-масови и не толкова мирни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това в момента е най важния въпрос дето всички си го задават.
----------
Къде чака народа ,колко бяха вчера излезлите на протест?
Аз въобще не мога си представя независимо какво е правителството как ще управлява, но ще видим.
Между другото сега като им чета изказванията нещо ми направи впечатление и Станишев и БСП казват че ще поканят представители на непарламентарно представените партии ако правят правителство.
Мисля, че там вече сделката е сключена.
Аз се замислям дали да не чакам на кабинката на калотина
Народа няма да изкара още една по-лоша зима, а тази беше топла, дойде ли студена, следващата ще е революция.
Как сте агънца???
Ще ги поканят, защото знае, че няма как да просъществува правителство сега и ще има нови избори до година макс, а после ще каже, ние ви поканихме, елате сега в предизборна коалиция с нас.Аз въобще не мога си представя независимо какво е правителството как ще управлява, но ще видим.
Между другото сега като им чета изказванията нещо ми направи впечатление и Станишев и БСП казват че ще поканят представители на непарламентарно представените партии ако правят правителство.
Мисля, че там вече сделката е сключена.
Как сте агънца???
За съжаление положението действително е токова, а от това излиза, че нищо няма да се промени.Как да стане, хората даже не излязаха да гласуват, а тия дето излизат на улицата ги наричат лумпени и се превръщат в новите професионални протестиращи каквито бяха навремето например Едвин Сугарев и сие.
Хората, кои хора
Пенсионерите - дето си чака пенсийката как да преживее от едната до другата
Държавната администрация 700 000 която в момента се е снишила да си запази статуквото, че без заплатка накъде ,
Останалото дего живее що годе добре гледа да не му се развали рахатлъка и да оцелее някак, но кат оче ли забравя, че не може си построиш остров на сигурност на място къде си зависим и нещата не вървят.