Лютви Местан – “дори няма да казвам на коя партия съм председател заради ограниченията на изборния кодекс”..
…пък надписа ДПС зад гърба му…….![]()
Лютви Местан – “дори няма да казвам на коя партия съм председател заради ограниченията на изборния кодекс”..
…пък надписа ДПС зад гърба му…….![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Йордан Бончев, собственик на "Мултипринт": Несериозна е информацията, че от печатницата са иззети фалшиви бюлетини 11 май 2013 | 16:02 | Агенция "Фокус" София. Собственикът на печатница „Мултипринт” в Костинброд Йордан Бончев опроверга напълно информацията, че от печатницата са били иззети фалшиви бюлетини. Това е несериозно, каза пред Агенция „Фокус” Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ Костинброд. Имало е проверка в печатницата вчера, но не е констатирано нищо нередно, обясни той. При проверката се е проверявало количеството отпечатани бюлетини, как са предадени, с какви протоколи. Нямаме никакви притеснения по тази тема. Ако е имало такива неща, аз ще съм първият, който би бил задържан, както казват по една телевизия, но това не е така. Казали са, че съм задържан, но аз в момента съм в едно заведение, дори мога да ви пусна камерата по телефона, за да видите, че съм там
----------
Голяма интрига.................................... .................................................. ........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
едните казват лъжите, другите викат - лъжите....а сега де...на кого да вярва човек.........................
А като им изкара и документ, че са подготвени за унищожение много народ ще го издуха, начело с БарейкатаЙордан Бончев, собственик на "Мултипринт": Несериозна е информацията, че от печатницата са иззети фалшиви бюлетини 11 май 2013 | 16:02 | Агенция "Фокус" София. Собственикът на печатница „Мултипринт” в Костинброд Йордан Бончев опроверга напълно информацията, че от печатницата са били иззети фалшиви бюлетини. Това е несериозно, каза пред Агенция „Фокус” Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ Костинброд. Имало е проверка в печатницата вчера, но не е констатирано нищо нередно, обясни той. При проверката се е проверявало количеството отпечатани бюлетини, как са предадени, с какви протоколи. Нямаме никакви притеснения по тази тема. Ако е имало такива неща, аз ще съм първият, който би бил задържан, както казват по една телевизия, но това не е така. Казали са, че съм задържан, но аз в момента съм в едно заведение, дори мога да ви пусна камерата по телефона, за да видите, че съм там
----------
Голяма интрига.................................... .................................................. ........
даже се самонавива Барейката, че нямало логика бюлетините да са там, а то по договор трябвало да се унищожат след изборите![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ако това е цената политическата класа да се вкара в релси да построят.................................. ................
----------
Технически няма как да бъде задържан на този етап, образувано е досъдебно , почва се призовки, свидетели трябва да свърши досъдебното и прокурора да се произнесе.Йордан Бончев, собственик на "Мултипринт": Несериозна е информацията, че от печатницата са иззети фалшиви бюлетини 11 май 2013 | 16:02 | Агенция "Фокус" София. Собственикът на печатница „Мултипринт” в Костинброд Йордан Бончев опроверга напълно информацията, че от печатницата са били иззети фалшиви бюлетини. Това е несериозно, каза пред Агенция „Фокус” Йордан Бончев, общински съветник от ГЕРБ Костинброд. Имало е проверка в печатницата вчера, но не е констатирано нищо нередно, обясни той. При проверката се е проверявало количеството отпечатани бюлетини, как са предадени, с какви протоколи. Нямаме никакви притеснения по тази тема. Ако е имало такива неща, аз ще съм първият, който би бил задържан, както казват по една телевизия, но това не е така. Казали са, че съм задържан, но аз в момента съм в едно заведение, дори мога да ви пусна камерата по телефона, за да видите, че съм там
----------
Голяма интрига.................................... .................................................. ........
Това че е на свобода в момента не означава нито че е виновен, нито че е невинен.
едните викат 350 бройки технологичен брак....другите викат 350 000 технологичен брак.....леко започнах да се обърквам.......то не че има голяма разлика между двете цифри...
Сега гледам бнт, бюлетините не били конфискувани от прокуратурата, а се пазат още в склада.
Пича от печатницата в момента зава интервю.