Зависи какво сложиш и как го нагласиш,
но главното му предимство освен сигурността е,
ЧЕ СЕ ПРАВИ САМО ВЕДНЪЖ !!!
----------
Ми не е лош никак линукса,И защо ?
Уиндоуса си е перфектен. Ще минеш, ще изкараш няколко дена до седмици и ще се върнеш пак на уиндоус. Един приятел и той така. Линукси, юбунтата и накрая пак на уиндоус. Ако линукса е бил толкова хубав, щеше да е масов след толкова години. Още повече, че е безплатен. А той се ползва само в сървър мрежите.
но требе да ти идва отвътре !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И колко от софта движи на линукса??????? Дертове до дупка...... пробвал съм го...
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
plovcity,
затваряй ................,
пък другата седмица пак ще има търговия................,
щом загубата е малка![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Еййййййййй...точно преди изборите Слави прави предаване антиГЕРБ и се прави на ударен при разговора, все едно не е знаел, че събеседничката му ще плюеХаресвам го и Слави, ама тез селски номера на село
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
може да ми се сърдиш ма ще те издам....не се притеснявай..той Фицката до там чартър неможе да хване...малко сме щастливците с достъп....
ПП на бре Фицка....долината на розите....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (10-05-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
===============================================
Ми не е лош никак линукса,
но требе да ти идва отвътре !!!
REDA,
не е лош.........,
но трябва да си повече от компютърно грамотен....................
-------------------------------------------------------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Фицка, ми той си е селяндур, кви номера да прави, преди мнооого време спрях да го гледам и ми напротивя, точно заради такива неща![]()
Ейййййй в Казанлък имам страхотен приятел дет оряза горатаНавремето пих кафе няколко пъти в един Плейбой бар на центъра
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН