REDA (05-06-2013)
не много си ми е спокойно даже , за мен това е типа на търговия който ми допада най-много
по Н4 в комбинация от дневна и седмична графика за подкрепите и съпротивите там , има да се изчистват някой грешки които допуснах миналия месец, но ги установих и с времето ще задобрявам повече
важното е да търгува човек така както му допада , за да е спокоен и да няма излишни емоции, а само графиката да е водеща![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми обема ти как е ?не много си ми е спокойно даже , за мен това е типа на търговия който ми допада най-много
по Н4 в комбинация от дневна и седмична графика за подкрепите и съпротивите там , има да се изчистват някой грешки които допуснах миналия месец, но ги установих и с времето ще задобрявам повече
важното е да търгува човек така както му допада , за да е спокоен и да няма излишни емоции, а само графиката да е водеща
.................................................. .............
Истинска кочина!! Като за прасита!! Ще му простим. Инак няма да ни е уютно!!
Тоя рейндж няма излизане преди американската сесия ....
-0.1 за Германия на PMI-то.
Лошо лошооооо за дългите !!!![]()