фицката, А пробива трябва да е пи двойния връх според мен
успех .................................................. ...................![]()
фицката, А пробива трябва да е пи двойния връх според мен
успех .................................................. ...................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията в такива дни с много празнуващи си е тегава работа бързо се сменят настроенията по някога
и обрати има доста неприятни успех на всички![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
КЪДЕ Е МОЯ СЕЛСКИ ГРИЙДИТОМОЛИМ АКО ЧЕТЕ ДА ДАДЕ СИГНАЛ„ ЧЕ ИМАМ ДА ПИТАМ НЕЩО EXTREMELY IMPORTANT
![]()
фицката (06-05-2013)