Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Пък аз се сетих пак за тази песен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (01-05-2013)
пише за тоя месец и колко са платени за март - априлския не го пише
предполагам някаква проверка си върви
ама каквото и да закъснее един-два дена не е фатално - повече вече трябва да се обмисля ситуацията .......![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (01-05-2013)
аз го зная туй ...но одеве писа, че ти били на сметката вече
явно не съм разбрала
----------
mileniak,
напредваш ли с
За съжаление тази седмица не съм прочел и ред от книжката много натоварена ми беше,но сега ще наваксам с четенето на Банско![]()
Дано успееш да четеш и вникнеш в написаното...лично аз на такива места не успявам да се усамотя и да чета
----------
На 2 май празнуват хората с имена производни на Борис и това е така, защото на този ден се чества паметта на свети цар Борис-Михаил – покръстител на българите, който е бил родственик на св. мъченик княз Боян Български. От историята знаем, че Борис се покръства заедно с цялото си семейство и при кръщението приема името на Византийския император – Михаил. През 865 година в Христовата вяра били покръстени и всички българи. Цар Борис приел учението на Иисус с цялото си сърце и ревностно го следвал в личния си живот. Той изцяло се отдал на проповядването на Христовата вяра, като за тази цел дори се оттеглил от престола и станал монах, като оставил скиптъра на властта в ръцете на своя син Владимир. Недоволните боляри обаче подтикнали Владимир да върне отново езическата религия, но цар Борис бил готов на всичко, за да защитава християнството и потушил метежа. Знаем, че на престола този път поставил другия си син Симеон, който се оказал ревностен последовател на Христос. Именно по това време учениците на св. Кирил и св. Методий намират радушен прием у нас и България започва да се изгражда като религиозно-просветен център на Балканите и съответно се подготвя да преживее своя Златен век.
Цар Борис окончателно се връща в манастира и се отдава на пост, молитва и книжовна дейност и умира на 2 май през 906 г. Той е наречен равноапостолен светец, защото неговото дело в България и на Балканите може да се равнява на делото на първите апостоли.
Накратко това е историята на празника на имената: Борис, Боряна и Борислав. Както виждаме, изпълнена е с много енергия, с много вяра, с много надежда, което може да се превърне в мото на техния живот и пътеводна светлина.
Още веднъж честит имен ден на Борис, Боряна и Борислав и весел празник.![]()
rusalita (02-05-2013)
Добро утро!!!!!!!!!!!!
Честит празник на именниците
и хубав ден за всички
============================================
rusalita (02-05-2013)