Защо обичате Форекса ?
или ...
Защо обичате Форекса ?
или ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерси много
Вече е въпрос на свободно време да ги гледам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Онлайн си гледам и аз тенис, обичам го като спортАз ги гледам онлайн, малко сече от време на време ама ... ей ти един сайт (не правя реклама )
http://www.sportlemon.tv/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Аз от тоя сайт гледам всичко каквото ми хареса като спорт, сега си гледам снукърчето, иначе левски цска станало 1-1![]()
АХАХАХ КАКВО ВИ КАЗАХ АЗ
.................................................. ..........
Ей тези левскарчета пак ги върза точно накрая...ще има довечера Син сити![]()
Е те ако не са напият, няма да са те
.................................................. ..........