Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Въййййй споко бе хора ,не се карайте за глупости какво има да мерите чак толкова ще ви пратя при бате Енчо в "кой е по-по-най"![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (21-04-2013)
1. Ма ти смятай да си в чужбина толкова години и да не ти е добърOleg,
1- моя английски е в пъти по-добър от твоя български
2- прочел съм и съм изгледал много повече материал за форекс от тебе
3- капацитета ми е в също в пъти по-голям от твоя
4- трейдинга ми е хоби - така е... но ми мисля да променя това... просто не бързам за никъде... с професията си изкарвам много повече хляб от колкот ти може и да си помислиш....
5- не откривам топлата вода... надявам се "пълен тъпанар" да не е по-мой адрес.
6- нищо не мога да науча от това което Руми е казала в последните си няколко поста тука... това не важи за останалите и постове по другите теми
7- че се дразниш от пенсионери - това казвал ли си го на МАЙКА си и БАЩА си.. ??? явно не знаеш кво е уважение...
апропо - пак да подчертая - не ми знаеш набора... предполагам и там си в ОГРОМНА грешка в предположенията си - както и за всичко останало преди това..
...
няма да падна на твойто ниво - че да те обиждам .. не се притеснявай.
комплексари като теб - не могат да ме предизвикат по никаквъв начин да им отговарям по същия начин
2. Не ти личи по начина на изказ.
3. Това не ме касае въобще.
4. На мен ми е професия от самото начало.
5. Не е по твой, написал съм за кой се отнася това. Ти каза че от другаде си учил. Това е много хубаво. Но не отричай фактите, само защото не ти харесват.
6. Това не е добре.
7. Естествено, че съм го казвалВсъщност баща ми също се дразни на пенсиите
Пълни малоумници са повечето.
-апропото- не се представяй като миришещ на пръст тогаваОт умиращите рядко има полза
![]()
Oleg (21-04-2013)
mileniak (21-04-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kmv (21-04-2013)
не разбрах само - защо боя прерастна в спор ?
![]()