Аз съм съгласен и на палачинки без пълнеж. Пак ми харесват особено ако са топли ........ и лепкави![]()
Аз съм съгласен и на палачинки без пълнеж. Пак ми харесват особено ако са топли ........ и лепкави![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
меда напоследък го мажа вечер по краката си.... ефекта е невероятен
ама си е гадно да спис с омазани с мед крака
не се смейте,ефекта си е ефект,лекарствата и медицината ще ме извиняват
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
виждате ли ми пост #4827
при мен е празен
като влезна да го редактирам си стои писаното ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тъжно не тъжно душко факта си е факта
стреса си казва думата
един месец латентен период и думнах геройски
обяснявам на АГ-то косата ми пада
тя ме препрати на ендокринолог, оная патка ми се изхили, пусна ми някакви изследвания
през това време джипито ми пусна пълна кръвна картина- кръвна захар 12 и ми казва нормално е
кожната каза "Че как няма да ти пада косата, ти имаш диабет"
Евала на кожната - от главата до петите жената ме погледна
връщам се при ендокриноложката "Приятно ми е но имам диабет" и й навирам под носа изследванията
оная ме гледа като... мда.... да ти е драго
----------
Гледам българската Мата Хари, оная лелка на 50 години, само се чуди какви снимки да си качи в профила в сурат тефтера,по какъв начин да си завърти врата и да го изпъне, като цвилеща колбила.... Все съм виждала суета, ама то на ден по 15 пъти да си сменяш снимката и да си показваш туалетите е повече от лудост...
Боже боже и такива хора имало
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
albagpipe,
празен е и при мен............................................ .........
---------------------------------------
Кльомбе ,
никакъв стрес повече.
Наблегни на хубавите неща в живота![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (20-04-2013)
А бе... мож и някакъв технически проблем да е, или пък от доставчика ти на интернет
Хайде,лека нощ всинца Ви, май ще подремна
че утре ща не ща хем трябва да готвя,хем да чистя, хем да пиша като Паисий Хилендарски, защото днес си позволих да гледам в една точка
Сладки сънища