За Англия специално мога да ти кажа какво казва племеника ми, който завърши и сега работи там.ЗАЩО?........................ НИМА В ЕВРОПА НЯМА ПО БЕДНИ ЕМИГРАНТИ........................?
МИ НАВРЕМЕТО ТУРСКИТЕ ГАСТАРБАИТЕРИ
амо северно африканските бегълци
индииските им колеги в англия
или азиатските колониии в европа.............
ЗАЩО БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ........................??? ЗАЩО?
Индийците и пакистанците не ги имат за чужденци, а като провинциалисти от колониите.
Поляците са огромно число и имат адски много организации, които да им защитават интереса.
Основно тази компания е организирана от някаква партия забравих и името, чийто електорат е от по-ниско образованите англичани, демек тия за нищо дето не стават и се страхуват, че хептен няма да могат да си намират работа.
Племеника ми също казва, че това което работят чужденците никога няма да се наеме англичанин да работи
А защо точно ние и румънците, ами защото догодина като отворят пазара вече не може те наема на минималната работна заплата и т-н. за без пари, а трябва ти плаща като на англичанин демек и на работодателите не им се харесва, сега положението им изнася всичко на минимална надница 6.50 или под минимална, ако не си с редовни документи.
А пенят се, но от племеника ми знам, че в университета са били основно чужденци- за тях и образованието е огромен бизнес и в Англия таксите са си дебели.
Демек може ви взимаме парите да учите тук- а английското образование не се признава на много места в Европа и не само там, само определени неща, но не може да бачкате тук.
А в същото време масовия младеж англичанин в по-голямата си част няма висше, ама същите мрънкалници като наште тук, с една разлика, че наште почти няма без висше.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, и??
В най-бедната държава в Латинска Америка, Салвадор, минималната пенсия е 115 евра. Или на български 230 лв.
А нашата минимална пенсия е вдигнаха от 145 лв. на 150 лв. С цели 5 лв. И бате Бойко се изцепи че пенсионерите изяли валутния резерв на държавата!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенсионерите трябва изобщо да са благодарни че получават някакви пенсии. Защото тези пари които са си събирали им ги окрадоха през 90те и сега ние им плащаме, а те недоволстват. Да си търсят пенсиите от кредитните милионери![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Това ли му е мъката на Бойко ,че изяли резерва с 5 лв.Ашколсун на него.
паника ги тресеЗа Англия специално мога да ти кажа какво казва племеника ми, който завърши и сега работи там.
Индийците и пакистанците не ги имат за чужденци, а като провинциалисти от колониите.
Поляците са огромно число и имат адски много организации, които да им защитават интереса.
Основно тази компания е организирана от някаква партия забравих и името, чийто електорат е от по-ниско образованите англичани, демек тия за нищо дето не стават и се страхуват, че хептен няма да могат да си намират работа.
Племеника ми също казва, че това което работят чужденците никога няма да се наеме англичанин да работи
А защо точно ние и румънците, ами защото догодина като отворят пазара вече не може те наема на минималната работна заплата и т-н. за без пари, а трябва ти плаща като на англичанин демек и на работодателите не им се харесва, сега положението им изнася всичко на минимална надница 6.50 или под минимална, ако не си с редовни документи.
А пенят се, но от племеника ми знам, че в университета са били основно чужденци- за тях и образованието е огромен бизнес и в Англия таксите са си дебели.
Демек може ви взимаме парите да учите тук- а английското образование не се признава на много места в Европа и не само там, само определени неща, но не може да бачкате тук.
А в същото време масовия младеж англичанин в по-голямата си част няма висше, ама същите мрънкалници като наште тук, с една разлика, че наште почти няма без висше.
къчове хвърлят за да пазят статуквото
гнусят се от бг беднотията
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Въобще не ги е гнус, яд ги, че вече ще им отпадне нископлатената висококвалифицирана работна ръка, и ще трябва се задоволяват с македонци и народа от бившите съветски републики.
Племеника ми също казва, че в Лондон може би половината не са англичани, а за Кеймбридж пък съвсем ги няма, включително и доста преподаватели е имал в университета, които не са англичани, каза че няма кафе или заведение, в което персонала да не е от чужденци и всичко бачка, ако е студент или е останал след това, като завършил взима директно синя карта за престой и им плащат минималната надница с осигуровките, а англичаните на такава работа въобще не се навиват за минимална надница.
Ами като не може държавата да търси кредитните милионери, ще търси нас. Било кво било. Кредитни милионири, приватизация от която влязоха жълти стотинки в хазната. Всички играем в един цирк. Само че едни са маймуни. А други лъвове, дето се возят в Майбах!!
Прагматични бизнесмени, но им дадоха да разберат че няма да ги огрее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....