Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Както казват всеки път е различно ,мога само от личен опит да ти кажа че когато сделката ми отиде на плюс 15 да речем и преместя стоплоса на +1 в повечето от случаите се връща удря ми стопа и пак обратно но ми се е случвало на +40 пипа и пак да прибере плюсовия стоп така че зависи какво е намислил пазара![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
като усетя, че съм с по-малкия процент печеливши, цоцам яко и бързо, и беганиеееееее по тъча, докато не са ми накривили каскатастоп моп лимит... за нищо ги нямат
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е значи май е по добре да не се лакумиш и да пребираш навремеКакто казват всеки път е различно ,мога само от личен опит да ти кажа че когато сделката ми отиде на плюс 15 да речем и преместя стоплоса на +1 в повечето от случаите се връща удря ми стопа и пак обратно но ми се е случвало на +40 пипа и пак да прибере плюсовия стоп така че зависи какво е намислил пазара![]()
Аз търгувам по суинга основно гледам Н4 и Н1 с входове на М15 и Н1 според картинката на коя графика се е образувала стоплос по голям от 30 пипа не слагам а профита според графиката но трябва да има ясно изразен тренд и търгувам само импулса без контра.за сега работи добре ,но не винаги има такъв тренд и тогава почвам да си обърквам главата![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
да ясно ми е това е вече до дисциплина да чакаш подходящия момент щото понякога когато нямам отворени позции и аз влизам на хазарт малкоАз търгувам по суинга основно гледам Н4 и Н1 с входове на М15 и Н1 според картинката на коя графика се е образувала стоплос по голям от 30 пипа не слагам а профита според графиката но трябва да има ясно изразен тренд и търгувам само импулса без контра.за сега работи добре ,но не винаги има такъв тренд и тогава почвам да си обърквам главата![]()
rusalita (20-04-2013)