аз хващам мн бързо така че едва ли той каза че ги слагал на сапротивили или подкрепи и така![]()
аз хващам мн бързо така че едва ли той каза че ги слагал на сапротивили или подкрепи и така![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita,
ами може от там да ми идват проблемите ...но нямам точно определени и фиксирани стоп и таргет ...зависи къде се намирам на графиката ...обикновено около пивотите(задължителни са ми)
и после местя но само на + ако не съм уцелила бам ...
но по принцип са ми плитки стоповете и скромни таргетите сложа ли по-алчен ...обикновено не го дочаквам като вчера![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (20-04-2013)
albagpipe, да тая стратегия добра ли е със местенето на стопа на + или е по добре ако си затвориш позицията когато си на по голяма печалба? смисал по често ли ти удря стопа на + или по често ти удря лимита?
но трябва да са по далечко, че обикновено се целят (обират) стопове и продължават ...
----------
добро е затваряне на части, местене на стоп и оставяш да се развива ако ...но е трудно ...все взимане на бързи решения![]()
да знам го това за по далечкото стоповете по далечко а лимитите малко по близко
----------
albagpipe, леле колко объркано написа долното изречение ..![]()
Питам защото съм гледала много клипове за скалперите но това което правят там не ми допада слагат стоплос 40 50 пипа и таргет 10 15 пипа и това на 5 минутка като правят 40 50 сделки на ден
Отивам да се захващам с домашния фитнес че се отнесох
После ще споделя моета стратегия да обменим опит мисля че та се учим повече![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
лично мое мнение: ако си пред компа най-добре без стопове - да няма в какво да се целят, нека ги е яд ...вярно, че понякога стават много резки движения в нежелана посока, но зависи от брокера - на инстата бих слагала стопове с това рекотиране, но на други платформи с моментално изпълнение все ще затворя някак (само да не съм мръднала от екрана не дай боже). а и тези движения са толкова редки, че все някак ще прежаля загубата, ако се случи не дай боже. всичко е много относително...
Изчезвам по задачки. Приятно списване желая на оставащите!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
IvOLiNiO,
кое е объркано ?
лесно няма и всичко зависи от ситуацията
например - имаш 0,3 ставаш + 10 пипа > затваряш 0,1 местиш стопа на + където ти изглежда безопасно и продължаваш да дебнеш ...око се запъне или пък тръгне затваряш другото 0,1 местиш стопа ако може пак ...и оставяш последното 0,1 да гони лимита или да се върне на стопа ...но той вече е на +
така, че няма да си валат, а може и късмет да извадиш да бодне лимита![]()
Същото, само че тежест давам на формациите по часовите. А минутната, колкото да избера вход. Все пак не е зле да си спести човек шема от 15-20 пипа.
Eli2356,
пробвала съм и така без стопове ...но предпочитам да ме изхвърли и пак да влезна, отколкото някое рязко движение да чакам дни наред да се върне
хем ми е притеснително ...хем ми вързва ръцете ...![]()