На Н1 виждам ясно очертания възходящ канал!!! Знам, че някои колеги ще започнат да ми обясняват, че не е така защото ...............
Но за мен е ясна посоката и смятам 1400 вече е преодоляна и следва 1430-1450 през новата седмица!
На Н1 виждам ясно очертания възходящ канал!!! Знам, че някои колеги ще започнат да ми обясняват, че не е така защото ...............
Но за мен е ясна посоката и смятам 1400 вече е преодоляна и следва 1430-1450 през новата седмица!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Анализаторите са разединени за перспективата пред златото" - нормално и при нас е така...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С много фантазия, може и да и ясно очертан импулс..........................................
наистина станаха много разединени мненията ,пишат в пресата ,че имало повишено физическо търсене на новите цени ,което може да е причината че се качи над 1400 ....вероятно истината е по средата някъде и ше има широк рейндж между новите нива .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Който иска да купува физическо злато е нормално да търси на тези нива като преди 2 години беше доста по-скъпо, понеже в този случай не купуваш с цел спекула и да падне не те бърка много............................
От Deutsche Bank коментират
вероятности цената да падне до 1050 долара![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Счупи се една уикли фигура, и то безапелационно без ретест и мотане,ако случайно хванете да и премерите таргета има голяма вероятност поне на едно 80 процента да го даде, което е пак ново дъно, въпросът е откъде ще е спускането за нови 200 долара.
Рано е да отписвате златото. В дългосрочен план цената му ще расте. В момента паниката обхвана пазара заради слухове за масивни разпродажби на банките. Ами ако кризата заформи едно W ?
Ние говорим за сега,
в дългосрочен план е
за инвеститорите. Ще расте със сигурност,
въпроса е кога![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Златото другата седмица може да качи до 1460, защо не и повече