Все пак е възможност и без да се опита как да знам ...издържане още е силно казано ...но все пак е нещо пред нищото
GGBG, за сега ще се въздържа да споменавам името на фирмата ...
Хах, заиграх се на центовата с паунда и взе, че ми хареса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако действително те резнат ги кажи, измамниците трябва да се разобличават![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. .................................................. .................................................. ......................
Жените-трейдърки...?! Ах, да! Ние си ги знаем. Това са същите жени, които познаваме - жените-шофьори, жените-пилоти, жените-хирурзи, жените-шахматисти, жените-учени и т.н. Списъкът е дълъг.
.................................................. .................................................. .................................................. ......................
Eli2356 (18-04-2013)
batdino,
не така с лошо.......................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
басирам се че поне в 50% от областите които спомена има подобри от тебе...и са от женски пол...................................................... .................................................. .................................................. ......................
Жените-трейдърки...?! Ах, да! Ние си ги знаем. Това са същите жени, които познаваме - жените-шофьори, жените-пилоти, жените-хирурзи, жените-шахматисти, жените-учени и т.н. Списъкът е дълъг.
.................................................. .................................................. .................................................. ......................![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
не е в мен ...просто не останах като другите дето имат да взимат остатъци от години ...
реших, че форекса по си струва ...
Просто не желая са се цапам, едва ли ме разбираш ...но тези хора се измъкват и ни проверки ги плашат ...ни нищо ...вервай ми ...и аз не
бях се сблъсквала до сега с подобни неща и се съмнявах в хората дето разправяха ...за жалост това е положението в момента в БГ![]()
Разбирам те, наистина е по-добре да продължиш напред, но не и да премълчаваш, така ставаш съучастник на схемите им, според мен такива неща трябва да се казват, а дали някой ще се възползва от казаното е отделен въпрос, всеки си има глава на раменете.не е в мен ...просто не останах като другите дето имат да взимат остатъци от години ...
реших, че форекса по си струва ...
Просто не желая са се цапам, едва ли ме разбираш ...но тези хора се измъкват и ни проверки ги плашат ...ни нищо ...вервай ми ...и аз не
бях се сблъсквала до сега с подобни неща и се съмнявах в хората дето разправяха ...за жалост това е положението в момента в БГ
Що бе? Какво му е лошото. Даже се чувствам леко поласкана - човекът изтъква, че се изявяваме във всички области. не е казал, че се изявяваме зле.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
fxg (18-04-2013)