защото сме най богати ни цакат с скъпи стоки http://www.standartnews.com/biznes/b...pa-184796.html .................................................. ..............................
защото сме най богати ни цакат с скъпи стоки http://www.standartnews.com/biznes/b...pa-184796.html .................................................. ..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е вече друго нещо! Искам и аз такова. Писал съм и друг път. Ако реша да продам някой наследствен имот. И внеса голяма сума по партидата си. На другия ден да могат да ми изчислят пенсия. Та ако искам, и на 40 год. да се пенсионирам. Моите пари да работят за мене. А аз да освободя едно работно място в икономиката, за някой по-сиромах от мене. Аз ако искам, дали с форекс ще си уплътнявам времето. Дали книга ще почна да пиша. Кой знае? Може да имам талант.
Или пък, баш преди да се пенсионирам ме блъсне кола и гушна букета. Моята партида да може да се наследи от децата ми.
Това е най-справедливия механизъм.
А който няма по партидата нищо, на 67 години социална пенсия.
Последна редакция от GeorgiRR : 18-04-2013 на 14:15
Ами там са го измислили хората и аз съм за такава система.особено пък като живеем в държава,като нашата където всичко е изопачено и уродливо.Това е вече друго нещо! Искам и аз такова. Писал съм и друг път. Ако реша да продам някой наследствен имат. И внеса голяма сума по партидата си. На другия ден да могат да ми изчислят пенсия. Та ако искам, и на 40 год. да се пенсионирам. Моите пари да работят за мене. А аз да освободя едно работно място в икономиката, за някой по-сиромах от мене. Аз ако искам, дали с форекс ще си уплътнявам времето. Дали книга ще почна да пиша. Кой знае? Може да имам талант.
Или пък, баш преди да се пенсионирам ме блъсне кола и гушна букета. Моята партида да може да се наследи от децата ми.
Това е най-справедливия механизъм.
А който няма по партидата нищо, на 67 години социална пенсия.
----------
Затова в Германия най-хубавата възраст е на пенсионерите.Сигурно си чувал лафа "обикаля курортите като немски пенсионер"...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само че в България е неприложимо. Щото е много трудно да се съхрани подобен фонд. Освен ако не е отделен със закон. Апетитите на финансовите министри ги знам.
няма как скоро да се оправим населението намалява обезлюдяваме се и старите хора се увелечават http://www.standartnews.com/balgariy...at-184833.html
Така е като е общ кюпа лесно се краде,а в същото време се залива публиката с евтин популизъм,колко социална и солидарна държава сме.Даже Гоце нагло се прокламираше за социален президент.........................
Ние няма да как да обезлюдеем ,няма как скоро да се оправим населението намалява обезлюдяваме се и старите хора се увелечават http://www.standartnews.com/balgariy...at-184833.html
циганите не спират да се увеличават, имат по 7-8 деца и поддържат прираста.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
а за туй си прав у нас цигани у Турция кюрди а у Индия .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................
Пакистанциа за туй си прав у нас цигани у Турция кюрди а у Индия .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......................
999999999999999999999999999999999999
GGBG (18-04-2013)