гаврата днес ще е да направи дневен инсайд/дожи в низините....![]()
гаврата днес ще е да направи дневен инсайд/дожи в низините....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ако падне още не мисля, че ще е за дълги. 1.3020-40 ще е битката за дългите, надолу отваря бая потенциял.
----------
Погледни днена графика, от 1.37 насам слизането.
Само 2 пъти имаме поредни два слизащи бара. Все сме, силно слизане, корекция или направо 2-3 качващи се, до следващото силно слизане. Чиста педерастия с две думи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
freelancer (18-04-2013)
Реда на какви позиции е днес, ........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Резнах го с малко късо за 1,3011.
Стоп няколко над днешния връх!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (18-04-2013)
гледам аз....гледам...дневното може веднъж дневно да го гледам...но пак му хвърлям по едно очо....
ПП на тоз ъп лег му липсва още един за към 77-83 ....![]()
<< ordo ab chao >>
Кофти рейндж още ми се види тук............................................ ..
<< ordo ab chao >>