Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Страхотна къщичка. Прилича ми на тихо и спокойно място, където наистина можеш да си почиваш.
.................................................. .............................................
Че разгледай целия жилищун квартал. Има ли нещо общо с нашите Младости, Люлини, или където и да е в София.
https://maps.google.bg/maps?hl=bg&tab=wl
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нищо общо няма. Къщичката ми е на един не много голям остров, през който минава автострадата Монреал-Торонто. Няма никакво високо строителство, само частни къщи със сръвнително голями дворове. Моят е 1.3 декара.Страхотна къщичка. Прилича ми на тихо и спокойно място, където наистина можеш да си почиваш.
.................................................. .............................................
Че разгледай целия жилищун квартал. Има ли нещо общо с нашите Младости, Люлини, или където и да е в София.
https://maps.google.bg/maps?hl=bg&tab=wl
На острова има два търговски центъра, един мол и един голф-клуб. Смята се не много скъпо място за живеене, защото има и такива острови около Монреал, където цените започват от такива летви, които са два пъти над моята....
Населението е преди всичко местни- френско-говорящи и много емигранти от Източна Европа. Най-много са румънците....
Мали, красота направо. С тоя 1,3 декара двор имаш място за всичко, дори и една малка работилничка. СуперНищо общо няма. Къщичката ми е на един не много голям остров, през който минава автострадата Монреал-Торонто. Няма никакво високо строителство, само частни къщи със сръвнително голями дворове. Моят е 1.3 декара.
На острова има два търговски центъра, един мол и един голф-клуб. Смята се не много скъпо място за живеене, защото има и такива острови около Монреал, където цените започват от такива летви, които са два пъти над моята....
Населението е преди всичко местни- френско-говорящи и много емигранти от Източна Европа. Най-много са румънците....![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Bibco (17-04-2013)
В съчетание с близката река. Дето всеки ден може да си хвърляш въдиците е направо райско място.Нищо общо няма. Къщичката ми е на един не много голям остров, през който минава автострадата Монреал-Торонто. Няма никакво високо строителство, само частни къщи със сръвнително голями дворове. Моят е 1.3 декара.
Населението е преди всичко местни- френско-говорящи и много емигранти от Източна Европа. Най-много са румънците....
Bibco (17-04-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Отговарям на всички:
За Скутер -Работилничка имам в самата къща - съседното помещение до офиса ми, от където ви пиша
За Георги - купил съм си две въдици и следз ремонта ще почна да се пробвам с тях.
за **g - емигранти в Монреал има навсякъде и това не влияе на цените на имотите. Моята къщичка е в средното ценово ниво.
За Боби - реката през зимата замръзва, покрива се със сняг както всичко наоколо. Гадно е напролет, когато този лед се разчупи и тръгне - тогава е доста студено...
Чувствам си се много ОК тук и постепенно превръщам мястото в това, за което винаги съм си мечтал![]()
Ако не е тайна с какво се занимаваш че плащаш такава къща и можеш да си лафиш с нас по цял ден?...Отговарям на всички:
За Скутер -Работилничка имам в самата къща - съседното помещение до офиса ми, от където ви пиша
За Георги - купил съм си две въдици и следз ремонта ще почна да се пробвам с тях.
за **g - емигранти в Монреал има навсякъде и това не влияе на цените на имотите. Моята къщичка е в средното ценово ниво.
За Боби - реката през зимата замръзва, покрива се със сняг както всичко наоколо. Гадно е напролет, когато този лед се разчупи и тръгне - тогава е доста студено...
Чувствам си се много ОК тук и постепенно превръщам мястото в това, за което винаги съм си мечтал![]()
Най-доброто време за форекс търговия- миналата година!