Според мен като цяло ММ е в основата може би на всичко във форекса. Особено в дългосрочен план, когато малките разлики се натрупват и оказват влияние в капитала.
Колкото и да си добър, куца ли ти ММ, рано или късно ще занулиш.
Според мен като цяло ММ е в основата може би на всичко във форекса. Особено в дългосрочен план, когато малките разлики се натрупват и оказват влияние в капитала.
Колкото и да си добър, куца ли ти ММ, рано или късно ще занулиш.
фицката (16-04-2013)
**newbie, виж ся... има една групичка на много знаещите и много можещите, че отгоре на всичкото и някакви перфекционисти се водят, дето все плямпат за някакво съвършенство, а тъй една крива на баланса им не съм виждал, дето могат да дебнат по цял ден и да се набухат на точното място с целия акаунт в една точка, понеже те четели пазара, после техния им идол им казва че е 50/50 сетъпа понеже може да се чете, че е пробив или фейк, а те за 80% говорят понеже са съвършени (е братче, за какво съвършенство се говорим тука, като същия има профит фактор като моя, а аз съм само с 43% познаваемост - ами тоя е бушон, а си мисли че е крушка щото нагрявал, ами той малко да се напъне за да опита да светне при този показател е направо фалирал ) , ами какво друго да ти кажа освен че пазара щете изпържи, ако не тази седмица то към Великден и там някъде ще възкресиш демото за пореден път или някой 100 долараво акаунтче, разбира се , ако си някакъв самонадеян клоун дето се опитва пред шепа форумни комарджии да се правиш на много успешен влизайки с половиния акаунт, ами от това по пътя на дедукцията аз веднага си правя извод че срещу себе си имам клоун,ми нормално е дори бих казал, че е пълен индианец, индианец понеже цената като тръгне срещу него с 2,5 пипса той затваря и обявява че било скалп, ами кажи си "Индианец съм" и толкова, какво срамно има,... по едно време обаче индианците ги затваряха в резервати, уж да не ги отделят от средата, но те бизоните, популацията им намаля и забраниха обстрела им и в тези резервати нищо друго не остана да правиш освен да си прикараш кабелна телевизия и да си вдигнеш краката пред телевизора... дори в момента се чудя шамана на Кастанеда днес как би изглеждал, но повече корени в отварата и побирането в тялото отново ще е възможно, но пък надали околните биха забелязали понеже и тяхното дередже е същото. Груповия резонанс е много интересна тема.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Cantona (16-04-2013)
Наборе кво напрай пак бре------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
как кво бре, обрах дъното днес като тебе с дъги, после пих ракия като истински мъж и като следствие ме изби на тема на политика и реших тука да се изсекна
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (16-04-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
между другото като се разговорих за идоли, прочетох увода към книгата на идола им, има го в един сайт, че докато го четох, той е по скоро е мен отколкот някой друг от подражателите му, дори ми хареса че е повествователен, разказа че е отгледал 4 дъщери и покрай това са минали първите му 10 години, което много ми се вдигна в очите, човека е много земен за разлика от тукашните космонавти дето са все в мисия.![]()
Всеки има правото да се самоопределя наборе и да плува в реката която си избере, та дори и личен избор е дали ще е по течението или срещу него. По-важна е посокатамежду другото като се разговорих за идоли, прочетох увода към книгата на идола им, има го в един сайт, че докато го четох, той е по скоро е мен отколкот някой друг от подражателите му, дори ми хареса че е повествователен, разказа че е отгледал 4 дъщери и покрай това са минали първите му 10 години, което много ми се вдигна в очите, човека е много земен за разлика от тукашните космонавти дето са все в мисия.Не се дразни от туй що не дразни
Чиляка, когото визираш, наистина заслужава уважение, но и аз съм далеч от мисълта, че само благодарение на него ше вържем гащите и ще напълним джобите. Дори съм убеден в това, защото го правех и преди "да се срещна с него" , но пък ми помогна да поизчистя някои двоумици
![]()
точно така! и аз мисля като теб..... а бре да те питам, тука в България, защо стоматолозите не използват райски газ като в щатите??
фицката (16-04-2013)
Мисъл-волна птица имаш наборе
Съжалявам, че не мога да ти дам компетентен отговор на въпроса
Пушенето на хашиш може да предизвика подобно състояние,,,надявам се да съм бил полезен
![]()