Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (15-04-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
http://www.**briefs.com/major-curren...onomic-growth/
BOJ Курода Подкрепа от финансовия сектор по парична политика на Япония ще доведе до увеличаване на икономическия растеж
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ще ви учи на японски, бе фицка, не забравяйте основната цели като е младичка знанието ще влиза по-лесно и приятно
оф, айде стига съм спамила тематато е ясно, че реда няма да се навие да учи японски
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми няма, щото икономически интерес липсваВносът на свинско в Япония слаб много
А спамът в таз тема трябва да се стимулира и обмислям идея за некакъв стимул![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Happy68 (15-04-2013)
От Бат Седефчо научих някой много
важни неща преди години!!!
Аз друго си мислим сега,,,,,,,,,,,,,,
ПРАСЬОК дъл не може тез "магьосници"
да ми налеят в главата с точност до пип
движението на евро>йена за една седмица
напред в бъдещето???
Ех какъв ЖЮВОТ !!!![]()
GGBG (15-04-2013)
БЪДЕЩЕТО анджак!!!Ингилизкия ясно, ама турския пък за какво? Да не се приготвяш за бъдещето?????? И ... тооо така, както си ги подредил, за японския май нема да остане време, бе шефеказвам ти аз, че трябва да минеш през учителките, всичките накуп
като дядо поп
Явно нашия приятел не е казал нищо съществено.
Понеже доминират тука по територията, която
пък и вероятно ще я разделят след някоя годинка.
Руски и турски перфект си требе !!!!)
![]()
Happy68 (15-04-2013)
REDA (15-04-2013)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ПРАСЬО много си лакУм бря !!!!
Ше са пукнеш от преяждане рано или късно,,,,,, КАУНЬ !!!
То и една седмица стига бря !!!!
Я сметни колко пипа са само в евро>йена
миналата седмица!!!
фицката (15-04-2013)