многото дейности помагат принципно - де има един лаф "ако искаш задача решена дай я на зает човек"Ми каква подготовка дава един преподавател,който е като многоръкия Шива...?Докато беше студентка дъщеря ми имаха някой преподаватели,които едновременно преподаваха в няколко университета,един беше в същото време и действащ депутат,а освен това и повечето имаха някакъв бизнес........
по-лошото е, че се набляга на собствените учебници, а върху писането на такива няма никакъв контрол![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам го щото и аз имах и имам студенти. Дори и сега в момента е същото! Добре че най-големия едновременно работеше и учеше. Та повече научи от работата, от колкото от следването. Лошо е че сега сме в колапс. И другите не могат да направят същата комбинация. Да работят и учат едновременно.Ми каква подготовка дава един преподавател,който е като многоръкия Шива...?Докато беше студентка дъщеря ми имаха някой преподаватели,които едновременно преподаваха в няколко университета,един беше в същото време и действащ депутат,а освен това и повечето имаха някакъв бизнес........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колеги , нема какво да се залъгваме
това което се случва днес/последните 20 години с малки изключения/
е наказание за отстъпленито на народа ни и самите ние от думи като
морал ,достоинство, прошка,милосърдие , и знание и трудолюбие ,справедливост т.н.
и лутането ни в лабиринта на безизходицата ще продължи още дълго и решение бързо няма и не може да има...........
нацията трябва да бута напред кадърните знаещите и можещите .........
а останалите кротко да ги следват..................другото е забрава и кикотене......................
как да стане това?......................................... ..невъзможно е..............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
kypa (07-04-2013)
дано стане иначе не ни чака нищо добро .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................................колеги , нема какво да се залъгваме
това което се случва днес/последните 20 години с малки изключения/
е наказание за отстъпленито на народа ни и самите ние от думи като
морал ,достоинство, прошка,милосърдие , и знание и трудолюбие ,справедливост т.н.
и лутането ни в лабиринта на безизходицата ще продължи още дълго и решение бързо няма и не може да има...........
нацията трябва да бута напред кадърните знаещите и можещите .........
а останалите кротко да ги следват..................другото е забрава и кикотене......................
как да стане това?......................................... ..невъзможно е..............
Икономиката ни ще расте съвсем слабо и през следващите 3 години. Заплатите в бюджетния сектор ще бъдат почти замразени. През 2013 г. се очаква увеличение на безработицата и намаление на заетите с 2.4% средно за годината, обобщава темата.
Това става ясно от средносрочната бюджетна прогноза за периода 2014-2016 г., подготвена от Министерството на финансите. Минималната заплата според прогнозата на МФ ще се качи от сегашните 310 на 330 лева през 2014 г., а през двете следващи години ще е 350 лева.
С две думи,
очакванията за подобряване на живота на хората
остават отново някъде в необозримото бъдеще.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
alfонсо, очаквах поне от тебе малко оптимизъм. Кажи нещо позитивно. То и аз съм цъфнал, та вързал. Пролет е. Ще тръгнат късите роклета!![]()
hanuman (08-04-2013)