10-тика графика за 15:00 - 16:00 часа днесне ...не съм иначе от старини винаги ми е цъкнато вместо "състояние на пазара " на тик
ето преди това имах пак дълга и затворих, защото ме хвана старх
http://www.mql5.com/en/charts/137768...staforex-group
higher-high/lower-low е повече от достатъчно да потвърди, и 20-ема-та за ориентир нататък![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (05-04-2013)
albagpipe,
покъсах снощи Йената на скалпове на Лонг... 100 и косур пипса от 2 сделки...
после като обърнах от върха на шорт... яко бой..
оставих така сделката и си легнах да спя. не ми ударило Лимита за 20 пипса... но ми ударило стопа отгоре.. ама пак от целия шорт съм на 40+
влизам във форма...
ще дойдеш и ти на мойта ...няма по-сладко от скалпа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
забравих графика да сложа към предния пост![]()
![]()
![]()
![]()
http://img404.imageshack.us/img404/8...usd10ticks.png
albagpipe (05-04-2013)
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
kypa,
ще питам някой друг път като ми дойде музата и като се сетя, какво си ми казал ...сега съм още шеметна![]()
kypa (05-04-2013)
albagpipe (05-04-2013)
ef4e,
еееееееееееее Страхотно
----------
шит ...за големите играчи или хубаво или нищо
...видя ли аз как съм си го барнала индикаторчето
само дето друго си гледам аз ...
ef4e, при тези скалпове стопа и таргета фиксирани ли са ти....и ако не е тайна по колко пипа са....
поздравления![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Аз па още си пълня по малко по гърнетата. Брей, наистина беше страхотно с тоя тренд и вчера и днес. При еврото вчера беше смяната на тренда, та важи за втората половина на деня само. И днес, разбира се. Йената пак така. Златцето още не го пипам, първо да натрупам капитал, че взима повече маржин. За 4 дни от 20 евро -> 60 при доста небрежна търговия, скалпиране повечето с близки лимити и не съм постоянно пред компа. Вече мога да увеличавам малко и обемите. Ако всеки ден беше така трендов ..Даже и стопове не слагам, понеже си знам накъде ще е...
Само ме е яд че затворих много рано на usd/cad след добрите новини за Канада, после спадна още многооо![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
albagpipe (05-04-2013)