Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pechenia, благодаря за отговора, сега ми е ясна гледната точка за късите в АУД. Не че съм съгласна, просто разбирам какво ти гледаш.
Не разбирам, защо си толкова язвителен и защо се отнасяш с такова пренебрежение към питащите. Лично аз не съм нападала и не съм обиждала. Попитах, защото ти сам желаеш (поне така показваш) да ни покажеш ролята на дивергенциите, и то няма лошо в това. Но се приготви в такъв случай да има различни и различно зададени въпроси. Ако хората, четящи темата ти, знаят достатъчно за дивергенциите, нямаше да четат и питат. А пък аз питам, защото виждам доста пропуски и несъответствия в тълкуването ти на дивергенциите, но явно ти нямаш желание за обсъждане, а просто да наложиш собственото си виждане. И в това няма лошо, пожелавам успех на темата и на сметката ти![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (04-04-2013), Emil Enchev (10-04-2013)
Защото когато някой зададе въпрос о4аква едва ли не да му отговоря като Customer support centre в рамкит няколко минути, и ако не отговоря запо4ват с глупавит коментари, а аз тука отделям пове4е време да 4ета празните приказки и да отговарям на някои смислени въпроси от колкото да си правя анализи , те за това. И просто ще спра да се занимавам и така
Анализа е едно, защо си мислиш, че две трети от тук пишещите не могат да правят анализа, но това в никакъв случай не е равносилно на трейд.Елементарно имаш Пробита дивергенция и ретест !!! Просто не знаете да гледате за дивергенциите !
----------
Вижте какво Колеги, аз да не съм бюро справки тука да отговарям в рамките на 5 минути след всеки пост?? След като някой си е пуснал въпрос към мен може и на Л.С да го пусне на никой няма да пропусна да отговоря , но тъпи коментари от рода за пренебрегвания са излишни, На колегата дето е писал за демото , няма нищо да отговоря , защото е безмислено.Резултатите които показват анализите сами говорят за себе си, а на какво играя не е негова работа. От 20 деня пея 4е златото ще пада и когато нямате хабер кое на къде отива аз нямам вина,За златото съм пуснал Анализ в друг форум( oт 10 февруари и съм му от 1658 за продажби , От там само добавям , но за някои от вас са си дълбоки работи защото не можете да из4аквате и 1 ден .Играете на малки графики защото се лутате в големите ,да нека всеки играе както може, НО е глупаво да се дават такива коментари .Защото аз показах как правя за 2 седмици над 700 пипса, средното за месеца ми е между 1200-1500 .Но за някои си е демо.Айде някой друг Профи да пусне 3-4-5 Анализа, със седми4ни или двуседми4ни предположения и да мислим пак кой кум и кой сват!
----------
Кажи сестро какъв ти е бил въпроса за стоповете и от какво не си останала доволна
Дай една графика с постната сделка на златото с вход и изход.
За паунд йена да имаше спад, но ако не си прибрал определено днес си се събудил неприятно изненадан.
Та дотук освен някакво високо самочуствие и входове ,освен аз ако не съм пропуснала не съм видяла.
----------
Това вече на всеки е ясно, но когато говорехте за австралиеца с Мамута ако трябва да бъдем точни това го нямаше нарисувано на графиката.
Може сме спамаджии, ама хвърляме по едно око на демото.
----------
Eli2356,Много те дразня, а перфектна не перфектна сделка съм на плюс, а не на минус.
Грам не ме интересува дали съм права, а дали се трупкат пари в акаунта, щото има и една приказка анализ верен, пари нЕМА.
Спамери гадниЕдин опечен професионал да се появи и почвате с хулите
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
kypa (04-04-2013), albagpipe (04-04-2013), Emil Enchev (10-04-2013)
Е нъл затуй форума бе Печен, да се говори, да се обсъждаЗащото когато някой зададе въпрос о4аква едва ли не да му отговоря като Customer support centre в рамкит няколко минути, и ако не отговоря запо4ват с глупавит коментари, а аз тука отделям пове4е време да 4ета празните приказки и да отговарям на някои смислени въпроси от колкото да си правя анализи , те за това. И просто ще спра да се занимавам и така
Нали затуй теми създаваме - хората да ни четат, да ни питат нещо си, нии да отговаряме отвисоко - да се чувстваме знаещи и можещи
Въпрос към тебе - било то забележка, празна приказка или глупав коментар - означава някакъв интерес към анализа ти - кът не отговориш интереса спира
А такъв полу-отговор и коментар към въпрос, зададен от дама не е и джентълменски
Та естествени последици от това са след седмица-две да си правиш сам анализа и сам да си го четеш
Освен това (въпреки че тоя пазар не го следя) кът гледам графиката забележката на Хепи е била доста уместна
п.п. мож да смениш ника на "A L'Angle"(заръд англииските термини дето ги използваш
)
Последна редакция от kypa : 04-04-2013 на 12:46 Причина: п.п.
Happy68 (04-04-2013), Emil Enchev (10-04-2013)
да, бе ...хули ...как пък не
само браво ли да викаме ...скучно е ...аз като сестра му се явявам нещо...ама не ще да доказвам, че нямам брат
Мен ме дразни знаеш ли какво - отношението към краткосрочните трейдъри ...дето сме се лутали ...ама ха
п.п - извинете моля ...и Мамутчето да се не дразни ( пак се изтървах)
![]()
kypa (04-04-2013)
Ти печен ли сиЕ нъл затуй форума бе Печен, да се говори, да се обсъжда
Нали затуй теми създаваме - хората да ни четат, да ни питат нещо си, нии да отговаряме отвисоко - да се чувстваме знаещи и можещи
Въпрос към тебе - било то забележка, празна приказка или глупав коментар - означава някакъв интерес към анализа ти - кът не отговориш интереса спира
А такъв полу-отговор и коментар към въпрос, зададен от дама не е и джентълменски
Та естествени последици от това са след седмица-две да си правиш сам анализа и сам да си го четеш
Освен това (въпреки че тоя пазар не го следя) кът гледам графиката забележката на Хепи е била доста уместнаНе си
Кво са дървиш кат името си тогава
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
kypa (04-04-2013)
Ше се сетишда, бе ...хули ...как пък не
само браво ли да викаме ...скучно е ...аз като сестра му се явявам нещо...ама не ще да доказвам, че нямам брат
Мен ме дразни знаеш ли какво - отношението към краткосрочните трейдъри ...дето сме се лутали ...ама ха
п.п - извинете моля ...и Мамутчето да се не дразни ( пак се изтървах)
п.п. само не разбрах на една картинка защо са скрити обемите, а печалбата се виждаДаже и без да сме печени мислим, че това може да се сметне
![]()