Ахаха, няма лъжа няма измама съдрах му шортите днес на Долар/Йена
Ей си ди си ...ама не си седи![]()
Ахаха, няма лъжа няма измама съдрах му шортите днес на Долар/Йена
Ей си ди си ...ама не си седи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мноо сте весели вскичките жени днес тука - кво сте правили рано сутринта или късно снощи ???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ай сега - ти с твойте новини допринесе за 50% от настроението ми, останалите си бяха отпреди това. Мерси все пак!
Колко надолу може да падне не се сещам, защото си правя анализа по големите графики и те ми казаха още снощи, че с падането е свършено в близко бъдеще. Нямаше как да падне. Видя ли току-що как се облажих пак? Трудно ще ме излъже мен еврото... даже в деня на лъжата.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
MAMYTA (01-04-2013)
Eli2356,
майстор си - признавам си.
ти къртиш Еврото, Албата кърти Йената ...
пък аз баламата - се потя за някви смешни долари на работата![]()
Яли сме кекс с трюфелчета и сме си правили правилни анализи, че сладкото подсилва мозъчната дейност, кво друго да сме правили - не си ли личи?![]()
----------
Еее, ама много съм доволна от новото броки - направо се преродих - няма и 1/10 секунда забавяне на сделките, нито рекотиране, чак не мога да повярвам.
Mamyta, ти си стой засега там на по-сигурно, пък като се омайсториш като нас - добре дошъл в отбора - тамън ще оказваш солидна помощ с бивни и хобот, ако много се мота, може и с ритник, няма да го чакаме вече с дни и часове.![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А моя съвет по-горе видя ли го - да знам и аз да не те мисля.
Мойта работа е перфектно недовършена, но мисля да я довърша - още колко има да се качва, ехеййй...
Хайде идвай по-бързо в отбора да му помагаш по изнанагорното. Не говоря за usd/jpy - там Алба и Росалита си си специалисти, и ти вече май... но и за мойто ще помагаш влезеш ли в отбора!
Пп: може даже да стоиш и на двете места - за смешните долари на работата и за сериозните кинти тук - първите няма да са излишни.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 01-04-2013 на 17:59
днеска ден на омъжените дами - да ви е честит
![]()
![]()
![]()
![]()
Eli2356,
Йената съм я подкарал на шорт още преди 3 седмици - когато ти (и някой други) ми се присмиваше.
Еврото - и него ще го подкарвам на Лонг - просто чакам по-добър вход от твоя
само да намеря малко време да си направя новите анализи - че главата ми пуши от работа
мерси за поканата във твоя отбор - ще се възползвам тия дни![]()