Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
О, Сакси, как искам да беше толкова лесно.
Две блондинки си приказват:
- Забелязала ли си, че когато се съберат няколко жени, си говорят предимно за мъже?
- Да, наистина.
- Значи вярно е това, което мъжете смятат, че жените винаги си говорят за глупости!![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дълбоко ти се възхищавам. Честно, не първоаприлско.![]()
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
драгата (01-04-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
albagpipe (01-04-2013)
То днес някой и Добър ден да ти каже ...може да е лъжа
Добър от мен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (01-04-2013)
Добър ден и от мен
fxg (01-04-2013)
Добър ден със Шакира че ни подгряваш а,добре става.Добър ден и от мен
albagpipe (01-04-2013)
Не знам за дупето и мотора ...на мен ми харесва как бара китаратаВъх Алби на тази Кака кво и е хубавко и дебеличко дупето Пък какъв ли мотор кара![]()
![]()
ето нещо приказно
MAMYTA (01-04-2013)