Нещо не разбирам..... Индикатор, на който можеш да разчиташ само ако има ясно изразен тренд. Ами защо ми е индикатор, ако тренда е ясно изразен??? Какво аджеба ще ми индикира този индикатор?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аджеба ,може да ти индикира по-прецизен вход![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е точно така ....контренето е за малцина просветени..може да се контри и на 15 м. и на 30 м. и и на 1 ч. и дори на по големите графики се контри по трудно ...освен това може да се контри с много малък стоп дори по малко от 10-15 пипа стига да знаеш кога и още ще ви припомня една графика която бях качила в темата за ПА и ви казах че не е точно ПА ..е влизането си е с ПА но си е чисто контрене основано на съвсем други методи , ако се върнете назад ще видите че това е връх на 4 часа а стопа ми не беше повече от 4 пипа .!и това го правя по няколко пъти на ден !
Последна редакция от ef4e : 26-02-2012 на 19:29
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Извинявай,явно съм изпуснал този Ваш пост,така че ,ако може да дадете насока къде е постнат,ще Ви бъда благодарен.Това ме заинтригува много...
compos sui
Вярно е, виждал съм теНе е точно така ....контренето е за малцина просветени..може да се контри и на 15 м. и на 30 м. и и на 1 ч. и дори на по големите графики се контри по трудно ...освен това може да се контри с много малък стоп дори по малко от 10-15 пипа стига да знаеш кога и още ще ви припомня една графика която бях качила в темата за ПА и ви казах че не е точно ПА ..е влизането си е с ПА но си е чисто контрене основано на съвсем други методид , ако се върнете назад ще видите че това е връх на 4 часа а стопа ми не беше повече от 4 пипа .!и това го правя по няколко пъти на ден !
Но не издавай методитеПА-то е достатъчно
![]()
https://forum.bg/showthread.php?409-...-FOREX-TRADING
по надолу е като линк към прикачи ..![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ratetouilli (26-02-2012)
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
daniwin, сутринта при австралиеца на всички таймфреймове ми даде сигнал и аз влязох. Само че нещо много го проточи. Бях доста време на +. Сега съм малко на минус. Но за 40 пипса профит, мисля че не е в състояние да работи! Още е далеч от стопа и ще изчакам.
GeorgiRR, нали знаеш туй големия профит божа работа, и на мен ми даде 20 и сега тръгна обратно но и аз ще изчакам, може би малко трябва да намаля очакванията за профита
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4