Съвсем скоро трябва да поемем на север. Така ми се струва на мен.
Това с новото голямо падане ми изглежда много неубедително.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мтози рейндж като се навира човек по малките графики като нищо ще загуби ориентация къде се намира.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мастър АлфРЕД, на еврото технически му е време за север.Я НЕ ВЕРВАМ...................................... .................................
всички са обезверени за къси като гледам
даже и техниците им се привиждат дълги
а аматиорите вече хвърлят капите...................................... ...............................................
е това е психологията на пазра ,като убедиш всички и професионалите и посредстените........................ .......
идеален момент за разкикерчване........................ .............
е тука чичо затова му влезна късо освен че и графиката го допуска................................
Не че някой си подхвърля капите от еуфория. Кипър го спря малко, но скоро поемаме.
скоро да но не днес.......................................... тук за днес говоря
като доидескоро
тогава се метам дълго........................................ ............
![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
И това базирано на какво - фундамент/където чичо Бен индиректно намеква, че е време да спира с вливанията/ или техника, където падаме като камък от 1.37 досега?
аз щи напиша какво ми говорят звездите пък ти сам си прецени..Я НЕ ВЕРВАМ...................................... .................................
всички са обезверени за къси като гледам
даже и техниците им се привиждат дълги
а аматиорите вече хвърлят капите...................................... ...............................................
е това е психологията на пазра ,като убедиш всички и професионалите и посредстените........................ .......
идеален момент за разкикерчване........................ .............
е тука чичо затова му влезна късо освен че и графиката го допуска................................
днес се очаква Парламента в Кипър отново да гласува някакъв “План за спасение” създаден от самия парламент…
ако плана съдържа клауза за някакъв % данък върху депозити, какъвто и да, той ще бъде одобрен и от ЕС.
и познай…този план според звездите ще съдържа такава клауза, въпреки досегашната съпротива на кипърци.ЗАЩО..ми щото Русия каза едно НЕ на Кипър и ако не гласуват нов план с такава клауза у понеделник ни чака фалит на Популярна банка и Банка Лайки, и излизане от Еврозоната…
по вероятно ми се струва този път кипърци да се наведат…
..п.п. да не говорим, че и техниците гледат на север
Ами технически е възможно да отива за тест на дъното от 2000г. на 0.82![]()
въх как ме излъга да влезна дълги от 1,2942.......нищо ....ще ги държа....
Що си мислиш, че някой депутат изобщо ще посмее да гласува подобно безобразие? Това не са нашите продажници. И що да не излязат от ЕС? Та от комсически кораб е видно, че ЕС обслужва интересите на световния елит /нямам предвид банкови лобита ала-бала - те са същите марионетки на същия този елит/. Според мен, Кипър е вече извън ЕЗ и ЕС - време е и ние да ги последваме за второто докато не са ни натресли това недоразумение първото.аз щи напиша какво ми говорят звездите пък ти сам си прецени..
днес се очаква Парламента в Кипър отново да гласува някакъв “План за спасение” създаден от самия парламент…
ако плана съдържа клауза за някакъв % данък върху депозити, какъвто и да, той ще бъде одобрен и от ЕС.
и познай…този план според звездите ще съдържа такава клауза, въпреки досегашната съпротива на кипърци.ЗАЩО..ми щото Русия каза едно НЕ на Кипър и ако не гласуват нов план с такава клауза у понеделник ни чака фалит на Популярна банка и Банка Лайки, и излизане от Еврозоната…
по вероятно ми се струва този път кипърци да се наведат…
..п.п. да не говорим, че и техниците гледат на север
Тук докато не пробие нагоре поне със 20 пипса първия връх на 1.2937 който е граница на рейнджа на Н1 според мен е залъгалка![]()