Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък бях с 5 дълги, ама зооорлем ги затворих - не са ли с лимити, рекотирането при Инстата е зверско - няма как да се затворят дори при леко по-силно движение. Колко сделки съм отгледала така, без да мога да ги затворя.![]()
Добре, че сега се изхитрих с лимити.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
с още една котировка арбитражеца е перфектен
можеш и два-три пипа слипидж да му отпуснеш доброволно![]()
Аз пък като най-големия балък нямам нищо ни късо ни дълго![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
GGBG (20-03-2013)
Нема свършат движенията, ше се набуташ някъде и ти
----------
Утрепал си змея....... ай дано ти излезнат късите ........![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.