Куре да не се обидиш ама един шоп и един професор си говорели за пиене и професора рекъл аз като пийна малко и ме удря в главата,пък шопа абе така е кой където е слаб там го удря,мене пък ме бие в краката.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (19-03-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
![]()
![]()
тежи ми главата от уиски конкретно, не от количество, даже сладки алкохоли мога да пия повечко без последствия![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааа, значи да се лекувам на принципа клин с по-качествен клин се избива.
На мен пък ми става зле от бира и вино. Не винаги де, но общо взето.Тази ракия и без това идеята ми беше да я правя греяна с мед, а при греенето доколкото знам едно че намалява алкохолния градус, а и ако има вредни съставки се преобразуват/изчезват при варенето. Трябваше да не се отклонявам от първоначалния замисъл. Може би неслучайно са я пуснали на промоция, беше най-евтина от всички, бог знае какво са й наблъскали
----------
Точно сладките пък на мен ми понасят най-добре като че ли. Май неслучайно им викат "женски". Затова мислех и ракията да я правя сладка - греяна с мед.
Твърдите алкохоли пък ми понасят само ако са с някакво безалкохолно като микс, демек пак подсладени и разредени.
Последна редакция от Eli2356 : 19-03-2013 на 23:16
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (19-03-2013)
тайната е съвети за пиене само от заклети алкохолици да вземашАаа, значи да се лекувам на принципа клин с по-качествен клин се избива.
На мен пък ми става зле от бира и вино. Не винаги де, но общо взето.Тази ракия и без това идеята ми беше да я правя греяна с мед, а при греенето доколкото знам едно че намалява алкохолния градус, а и ако има вредни съставки се преобразуват/изчезват при варенето. Трябваше да не се отклонявам от първоначалния замисъл. Може би неслучайно са я пуснали на промоция, беше най-евтина от всички, бог знае какво са й наблъскали
![]()
![]()
за греяната ракиика тези неща се случват ако се припали точно след като кипне за секунда-две
2-3, може 5 (ако не я изгасиш от първия път) градуса си отиват, но глава няма да те боли дори от лоша ракия греяна със повечко захар![]()
Eli2356,
аз наскоро къпувах за 1 сбирка - Ямболска Гроздова ... Май доста им се услади, при условие, че нямаше от Сливенската Перла
изглежда избата и реколтата ще са били различни от на твойта![]()
то от тез ракии изби няма - у бъчви не влизат по принцип![]()
ама ямболииката добре я докарват![]()
MAMYTA (19-03-2013)
Може пък да ми се е получил някакъв злополучен микс с бирата преди това.А ракията да си е наред. Сега ще пробвам препоръката на колегата и професионален барман Кайпа
- греяна ще я направя да й се изпарят отровите, ако има такива, да видя клин клин избива ли?
Пп Ммм... страхотна е така. Да видим после и ефекта какъв ще е ...
----------
Оня ден като гледах в магазина на една Кайлъшка май беше пишеше, че е отлежала 6 месеца в дъбова бъчва и пак беше на промоция. Трябва да се пробва и тя, да видим личи ли си престоя в бъчвата.
Последна редакция от Eli2356 : 19-03-2013 на 23:49
от аптеката е по юбава![]()
![]()
бръмммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммммммм ммм
MAMYTA (19-03-2013)
Eli2356,
усещам, че с тия греяни ракии - утре ще си още по зле.
дано да греша - за твое добро
струва ми се че Кура иска само да ти гледа сеира утре сутрин ...