десятъка от време оно не са го забравили....
Ей, го новото предложение. 15.25% за всичко над 100к, 0% под 100к.
Много готино флашче, но не се визуализира, та го пуснах като линк.![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Този списващия прилича на умопомрачен алкохолик
Много готино флашче, но не се визуализира, та го пуснах като линк.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Когато играе парата, справедливостта и честността, са само в приказките....за съжаление
В форекса как е? Идеята е да купуваш и продаваш барабар с големите, а не да търсиш справедлива стойност....![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
babaMETZA (18-03-2013)
Нещо се чудят явно как да възприемат плаващите стойности от флашчето ти.
Много готино флашче, но не се визуализира, та го пуснах като линк.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тва ли му беше вълнението на ойрото?То пак заспа. Чакай сега, ако си нямаш работа.
И на мен чак ми се приспа.Взех да се чудя дали да не му дремна малко.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еи сега у 18ч.............................................. .................................................. ......![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ivaceda (18-03-2013)
Иве, вече се изморих да гледам как тегаво се сбъдва идеята ми.I`ll be back in few hours to check it again.
Пп; Дъл и аз да не дремна малко, че и мен ме приспаха тия заспали движения .... Ако не беше Черешката на тортата по Бтв да ми попее Лилана с брат й направо щях да съм си заспала вече.
Последна редакция от Eli2356 : 18-03-2013 на 18:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (18-03-2013)
Имам една дълга. И надеждата ми е хамъриканците да го сритат малко на север. Ама дали ще го бъде. Или ще гризна дървото????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.