Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (17-03-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
greedy (17-03-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това е много интересно за мен. Имам план да прекося Африка от запад на изток през централна Африка. Иначе имам доста добри снимки от северна Африка, дори се запознах с бедоини, но не от ония дето се правят на на бедоини за пред туристите, а истенски - накарах бакшиша да влезе на навътре в пустинята и там ги срещнахме - при тях пих чай с кардамон, а аз им дадох едни дрънкулки като подарък.... абе луда работа... после бакшиша ми иска 100$ утежнени условия, аз му дадох 50$ което си бе повече от щедро, и той съответно реши да ме кара до тях да покаже майка му колко хубаво готвела, и точно б този момент забрави английския - ни приема, ни предава, а само кара и със жестове ми показваше красотите на страната си, а това си бе номер от негова страна понеже граничния пункт го затварят в 19:00 и аз трябваше да остана, за едни 50$ отгоре ставаше на въпрос, аз обаче не съм вчерашен и си извадих GSM и имитирах небрежен разговор с посолството и той веднага си припомни английския и обърна към граничния пункт..... абе накрая се разделихме като приятели
.... и така с Африка, трябва си подготовка за Африка.
Преди малко се прибирам от един обяд. Там ми пуснаха видеото на едно наше момче, който е фото репортер за АП. Суров материал правен преди седмица. Още съм настръхнал. Тоя път са го пратили да снима действията на прочистващ отряд от талибаните. Много стрелба в един каньон. Малко по нагоре убиха един от американците и в момента когато неговия най-добър приятел разбра кой е убития се разрева, рев от безсилие, че нещо си изгубил безвъзвратно не знам дали си виждал (самото действие трае 10 секунди докато той разбра кой е загиналия) .... още съм настръхнал... после влязоха в едно село, в къщите им (керпичени) - вътре ранени деца от талибаните... безизразни лица - един мъж държеше на ръце почти отишло се дете, лекарите почнаха да му оказват първа помощ и това в някаква колиба става .... всичко това е заснето с камерата монтирана на каската на този фоторепортер .... че тъй с различните точки на планетата.
В Мароко и Алжир съм бил наборено по разкази на приятели, които са обикаляли и на други, които са живели в други части на Африка, съм с впечатлението, че не съм видял Африка
А относно житието и битието.... същият този суданец ми разказваше как като били малки деца с братчето си пасели кози. Един ден пристигнали гамени от съседно село, набили ги и им взели козите. Те се прибрали, казали на баща си, а той събрал останалите мужици от селото, скокнали до съседното да си приберат стадото, но в суматохата отрепали един от крадците. Дошла полиция (или нещо като полиция) арестували виновника и впоследствие съдията (нещо като съдия) отсъдил, че трябва да се плати огромна сума пари (около 200 $ ) на близките на убитият. Та толкова и за стойността на човешкият животУниверсалният транспорт е Тойота пикап, който събира около 20 Човека. То там няма смог, така че няма от какво да се притесняват
![]()
anonimen komardjia (17-03-2013)
anonimen komardjia, това може да ти е от полза.
anonimen komardjia (17-03-2013)