Да не ми ги закръгля така нагло !!!
Малко ли е ???
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Да не ми ги закръгля така нагло !!!Бе яд ме е , че хая при инстата на сървъра
дето съм я вързал го дава 1,3023.
Другъде ми е на 1,30234 и стоп на
1,3024 все още държи.
+++++++++++++++++++++++++
Как мога да пусна инстата да е с ПЕТ ЗНАКА ????
Реда, защо ти е 5тия знак? Само излишна мигаща информация на екрана и още една опция за брокито как да те КИКЕРЧИ на спреда.
Малко ли е ???
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
нова сметка си требе с тикчето на "5 знака"Да не ми ги закръгля така нагло !!!
Малко ли е ???
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
между другото можеш ли да прегледаш 4-цифрената дали изостава - че ми е интересно, а ако изостава и ти можеш да закръгляш![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има букита дето при 4 чифрено котиране освен спреда те качулят с още....както РЕД казва....при вход реквот при изход рекет....за да го избегнеш тикваш "разреши максимално отклонене"...и тогава им отваряш ръцете при вход закръглят в твоя вреда и крадат пипс при изход пак така за още един....+ спреда.....става яко.....еле за пипсовчици...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (12-03-2013)
Ще вземе да пиша на privelege
да го питам с таз няма ли да може
ПЕТИ знак. Би требело да може.
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Днеска писател станах цял към форумната
и брокерската администрация.
Нищо, че вече съм във втората седмица
дето си чакам второ ниво на верификация,,,,![]()
МТ има много кусури, като един от основните е куцото мащабиране. Петият знак след десетичната запетая спомага за това, както и за някои др трикчета от страна на брокера. Но определено не е "направен" в услуга на клиента. Иии... като не знаеш колко точно е цената (на нерегулиран пазар), как разбираш, че те "закръглят"? Не се заяждам, говорим си.
влез в потребителския кабинет и виж няма ли го в опциите за настройките на сметката - аз си сменях там нещоси.Ще вземе да пиша на privelege
да го питам с таз няма ли да може
ПЕТИ знак. Би требело да може.
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Днеска писател станах цял към форумната
и брокерската администрация.
Нищо, че вече съм във втората седмица
дето си чакам второ ниво на верификация,,,,
REDA (12-03-2013)
Ми не знам !!!МТ има много кусури, като един от основните е куцото мащабиране. Петият знак след десетичната запетая спомага за това, както и за някои др трикчета от страна на брокера. Но определено не е "направен" в услуга на клиента. Иии... като не знаеш колко точно е цената (на нерегулиран пазар), как разбираш, че те "закръглят"? Не се заяждам, говорим си.
Ползвам арбитраж и те така.
То не, че и това е сигурно, но все пак,,,,,
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Стига сте се оплаквали ,лапайте фигури ,какво сте се вторачили в петия знак.Първо петия знак ,после петия елемент и накрая Четвърти километър.....има букита дето при 4 чифрено котиране освен спреда те качулят с още....както РЕД казва....при вход реквот при изход рекет....за да го избегнеш тикваш "разреши максимално отклонене"...и тогава им отваряш ръцете при вход закръглят в твоя вреда и крадат пипс при изход пак така за още един....+ спреда.....става яко.....еле за пипсовчици...![]()
Алчността е Втория смъртен грях след Лакомията!!!!!!
Няма ДОЛАРЕ, само ЕВРА>.....................................![]()