аде всичкото бик в атака
аде наще мощно мощно удряйте![]()
аде всичкото бик в атака
аде наще мощно мощно удряйте![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Засега е много слабо,ама по това време на деня винаги е така![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мисля, че трябва пак да се регистрира, на мене съпорта ми каза, че не може....1-во бях регнал сървар сащ2 и ми казаха, че принципно не е проблем просто да не ме забавя в изпълнението и ми казаха ако искам да се регна на ново и да е с европейски или британския....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Аз съм с европейския дето е с 5 цифри. Но се чудя няма ли да е по-добре да мина на 4 цифри![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
за всичко нова сметка трябва
че по броя на клиентските сметки се определя колко е голям брокеро
и нии сме с Най-Гоуемия![]()
еврото ако свари да прескочи 3016 след малко е твърде възможно да продължим нагоре
пивотчето е на 3025 обаче - демек другото възможно е почти да излезе от реинджа нагоре до пивотчето и оттам обратно в реинджа![]()
пък после ще видим...
![]()
Аз винаги съм бил с 5 цифри и така съм си свикнал...................................![]()
ми толкова си мога бре.........фигуретните профити ги оставам да ги лапат баш майсторите....
туй марка душ гел ли е....пяна за бръснене.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....